Oldal frissítése

Belkin Twin Stripe Cover 10

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Twin Stripe Cover 10

Ez a stílusos tok gondosan védi tabletjét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Hajlíthatóságának köszönhetően bármikor könnyedén állvánnyá alakíthatja, amely jobb láthatóságot biztosít a készülékére. A tok lezárására szolgáló elasztikus szíj biztosítja, hogy a tok mozgás közben se nyitódjon ki. A táblagép használata közben a szíj segítségével a tok fedőlapját a hátlaphoz rögzítheti, hogy ne legyen útban. A tokot 10''-os képátlójú táblagépekre tervezték, kompatibilis az iPad Air-rel és az Air 2-vel, valamint a Samsung Galaxy Tab A-val és az S2-vel.

Legfontosabb jellemzők

  • Jó minőségű, csúszásmentes felület
  • Az állvány pozíciója 2 dőlésszögben állítható be
  • Puha felülete védi a kijelzőt a sérülésektől
  • Nagyon könnyű és vékony

Minőségi és felszerelt

A tok strapabíró, fekete anyagból készült. A fedőlapját két világosabb színű vonal díszíti. A tok csúszásmentes felülete stabil fogást biztosít bármilyen szögben. Egyik legnagyobb előnye a formatervezésében rejlik, amely lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül készíthessen fényképeket vagy videókat. 

 

 

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Textil

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Beépített támaszték
Kód:  BE331j81o6
Termékszám:  F7N320BTC02
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10