Oldal frissítése

Belkin Twin Stripe 10" lila

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Twin Stripe 10" lila

A rendkívül elegáns tok megvédi a tabletet a piszoktól és a karcolásoktól. Enyhén hajlítható, amely által az állványt úgy is beállíthatja, hogy kényelmes és jobb láthatóságot biztosít a készülékhez. A rugalmas szalagnak köszönhetően a tokot lezárhatja, és egyben arra is használhatja, hogy a hátsó hajlítható részt egy helyre rögzítse a táblagép zavartalan használata érdekében. A tokot 10"-es méretű tablet-re tervezték, és kompatibilis az iPad Air / Air 2 vagy Samsung Galaxy Tab A vagy S2 készülékekkel.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi csúszásmentes felület
  • Állvány két dőlésszöggel
  • Finom felülete védi a kijelzőt a sérülésektől
  • Nagyon könnyű és vékony

 

Minőség és jellemzők

A tok tartós lila szövetből készült. A külsejét a tok elején található 2 csík díszíti. Felületi anyaga biztosítja a stabil fogást és a minimális csúszás veszélyét, bármilyen látó- vagy dőlésszögben. Az egyik legnagyobb előnye a hajlíthatósága, ami lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül készítsen képeket és videókat.

 

 

 
 

Paraméterek

Szín

Szín Lila

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Textil

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Beépített támaszték
Kód:  BE331j81o5
Termékszám:  F7N320BTC01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15