Oldal frissítése

Belkin Trifold Hagyományos három nyomásos tablettok-rózsaszín

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Trifold Hagyományos három nyomásos tablettok-rózsaszín

 

 

Meg akarod védeni a tableted amilyen hatékonyan csak lehet? Akkor ez a Belkin Trifold tablet védő tök neked lett kitalálva. 8"-os tableteket lehet bele helyezni. Lenyűgözően kifinomult dizájnal rendelkezik. A puha belső bélés védi a kijelzőt, a masszív külső viszont magas fokú védelmet biztosít. Az ultra vékony kialakításának köszönhetően könnyed vékony és elegáns külsőt kölcsönöz a Tabletünknek anélkül, hogy megvastagítaná azt. A tokot úgy lehet hajlítani, hogy tökéletes szögben tudjunk videót nézni vagy akár sms-t küldeni.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós, rendkívül könnyű anyag
  • Fényképezni is lehet a Tablettel anélkül hogy le kéne azt venni róla.
  • A tok úgy hajlítható hogy tökéletes szögben tudjunk rajta videót nézni és sms-t küdeni.
  • Két lehetséges kijelző beállítás.
  • Úgy tervezték, hogy a Galaxy Tab A 8 "Galaxy Tab S2 8" iPad mini 1, 2, 3 és 4 -re tökéletesen illeszkedjen
  • Szín: rózsaszín

 

Érdekes részletek

  • Tökéletesen illeszkedik, miközben védi a készüléket - Integrált X-Frame kivitelezése tökéletesen illeszkedik a tabletjéhez. A sarkok gumi borításúak melyek tökéletes illeszkedést biztosítanak.
  • Magas színvonalú kivitelezés és anyagok -  A ház tartósra készült, mégis nagyon könnyű anyag, amely nagyon puha tapintást is kölcsönöz egyben. Úgy van kialakítva hogy tökéletesen védje a tablet széleit is.
  • A tökéletes szöget biztosít a filmnézéshez -A filmek és avideók nézéséhez hármas hajtással rendelkezik. Így a lehető legjöbb szögben tudja a tabletjét tartani. 
  • Bállíthat kissebb szöget is-  Ebben az esetben egy kicsit másképp kell hajtogatnia a tokot, így sokkal kisebb szög érhető el, mellyel elképesztően megkönnyíti a gépelést.
  • Akár kamerázni is lehet a levétele nélkül - Case Belkin hármas hajtású Hagyományos Tabletvédő célja az volt hogy kihozzuk a lehető legtöbb funkciót amit csak egy tok el bír látni, bele értve, hogy lehessen vele fényképezni anélkül, hogy foyton ki kéne venni a Tabletet a tokból. A speciális szelep lehetővé teszi a kényelmes fényképezést a lehető legnagyobb védelem mellett.

 

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  BE331j81q2
Termékszám:  F7P355btC02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15