Oldal frissítése

Belkin Trifold Traditional folio 8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Trifold Traditional folio 8

Szeretné hatékonyan megvédeni tabletjét a sérülésektől, ugyanakkor szeretné a maximumot kihozni belőle? Akkor az Ön számára készült a  Belkin Trifold Traditional folio 8" tablet tok. Lenyűgöző, részletekig átgondolt design - a kijelzőt védő puha belső béléstől a stapabíró külső szerkezeten át az állvánnyá alakítás lehetőségéig. Egyetlen mozdulattal áttérhet a filmnézésről fényképezésre vagy e-mailek írására. Az ultravékony kialakításának köszönhetően tabletje tömegét egyetlen felesleges grammal sem növeli meg.

Fontosabb tulajdonságok

  • Strapabíró, rendkívül könnyű anyag
  • A kamera használatához nem szükséges eltávolítani a tokot
  • Tökéletes támasztékot nyújt a videók és filmek nézéséhez
  • Két pozíció a tablet számára
  • Kompatibilis tabletek: Galaxy Tab A 8", Galaxy Tab S2 8", iPad mini 1, 2, 3 a 4
  • Színe: kék

Érdekes részletek

  • Tökéletesen illeszkedik és véd: Az integrált X-Frame design-ú védőtok puha gumiból készült sarkai tökéletesen tabletje alakjához alakulnak. Ennek köszönhetően készüléke finoman, de egyúttal nagyon határozottan lesz rögzítve a tokban. 
  • Minőségi kivitel és anyagok: A tok nagyon strapabíró, ugyanakkor rendkívül könnyű és puha tapintású anyagból készült. Kialakításának köszönhetően tökéletes pontossággal illeszkedik tabletjéhez, és a bársonyos bélés kitűnően megvédi a kijelzőjét.
  • Tökéletes látószög filmnézéshez: A filmek és videók nézése a Belkin Trifold Traditional folio-val már nem is lehet kellemesebb. Elég kihasználni a tok három helyen behajtható felső része nyújtotta lehetőséget.
  • A megfelelő szög beállítása gépeléshez is: A tok kisebb, ergonomikusabb szögbe is beállítható, így csuklója az érintőképernyőn való íráskor kevésbé lesz megterhelve. 
  • A fényképezőgép teljes használhatósága: A Belkin Trifold Traditional folio tok úgy lett tervezve, hogy a tablet minden funkcióját teljes mértékben használni tudja, beleértve a fényképezőgépet is. Egy speciális, könnyen eltávolítható kameravédő fül lehetővé teszi a fényképezést a tok eltávolítása nélkül is.

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  BE331j81q3
Termékszám:  F7P355BTC03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10