Oldal frissítése

Belkin Trifold 8", lila

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Trifold 8", lila

Hatékony védelmet szeretne biztosítani tabletje számára a sérülésekkel szemben? Akkor a legjobb választás ez a három irányban hajtható Belkin tablet tok. Önt is le fogja nyűgözi a minden részletében kifinomult kivielezés - a puha belső béléstől, amely védi a kijelzőt, egészen a masszív külső borításig, amely lehetőségét kínál arra, hogy megfelelő támasztékot adjon a tabletnek. Egyetlen mozdulattal könnyedén változtathatja a tablet szögét, attól függően, hogy filmnézéshez, fotózáshoz vagy éppen e-mail íráshoz szeretné használni azt. Továbbá, köszönhetően a rendkívül vékony kialakításnak nem ad hozzá felesleges pluszsúlyt a tablet tömegéhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül könnyű, tartós anyag
  • Tökéletes szögből nézhet videókat és filmeket
  • Két lehetséges képernyőszög beállítás
  • Rugalmas pánt a burkolat zárhatósága érdekében
  • iPad Mini 1, 2, 3 és 4-hez tervezve
  • Kompatibilis Galaxy Tab A-val 8 "és a Galaxy Tab S2-vel 8"
  • Lila színben

 

Érdekes részletek

  • Tökéletesen illeszkedik, miközben nagyszerű védelmet biztosít - Integrált X-Frame kivitelezéssel készült, ezáltal a lágy gumianyagból készőlt sarokpántok megfelelő rögzítést adnak a tabletnek és tökéletesen illeszkednek annak formájához. Így az iPad könnyedén és kíméletesen bepattintható, ennek ellenére mégis határozottan szorosan a helyén marad.
  • Magas minő?ségű anyagok és kivitelezés - a tok  tartós, mégis nagyon könnyű anyagból készült, amely rendkívül puha tapintású. Úgy formázták, hogy a tablet alakjához pontosan passzoljon. Bársonyos bélés, amely kíméletesen védi a kijelzőt.
  • Filmnézés megfelelő szögbő?l - a film- és videónézés semmivel sem kényelmesebb és élvezetesebb, mint a három irányban hajtható Belkin Cover tokkal. Csak hajtsa a tablettok elülső részét a kívánt szögbe, hogy tok biztos alátámasztást nyújtson a tabletének.
  • Megfelelő szög gépeléshez- ebben az esetben beállíthatja a tok lejtésszögét alacsonyabbra, ebben az ergonomikus szögben pedig már kevésbé terheli meg csuklóját gépelés közben.
  • A szíj, ami mindent a helyén tart - a ráerősített rugalmas pánttal ellátott elülső rész gondoskodik arról, hogy a tok zárható legyen, ami hasznos lehet utazás illetve szállítás közben. Ugyanakkor munka közben a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja az Ön számára.
  • Kamerahasználat akadályok nélkül - a Belkin három irányban hajtható tablettokot úgy tervezték, hogy Önnek lehetősége legyen teljes egészében a tablet minden funkcióját akadálytalanul használni, beleértve a kamerát is. A speciális kialakítás lehetővé teszi, hogy képeket készítsen anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani az eszközről.

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Lila

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  BE331j81n1
Termékszám:  F7N323BTC01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15