Oldal frissítése

Belkin tok + állvány az Apple Pencil számára

Belkin tok + állvány az Apple Pencil számára

Apple Penciledet biztonságban, de mindig a kezed ügyében tartanád? A Belkin Case + Stand for Apple Pencil tökéletes megoldást kínál az Apple Pencil és tartozékainak tárolására. A védő tok megvédi az eszközödet utazás, hordozás közben, miközben tartozékait is biztonságosan tárolhatod az ezeknek kialakított rekeszekben.

A Belkin állvány és Apple Pencil főbb jellemzői:

  • Az Apple Pencil és tartozékai tárolására
  • Extra hely a tartozékok tárolásának 
  • Apple Pencil állvány
  • Megóvja és tárolja az épp nem használt Apple Pencil hegyeket
  • Magas fényű külső felület védőfedéllel
  • Textilbélés a nagyobb védelem érdekében
  • Szilikon hegytartó

Tökéletes védelem az Apple Pencil számára

A kompakt és minimalistaformatervezésű Belkin tok és állván védelmet és könnyű használatot kínál. Állványként is működik, így az Apple Pencil mindig könnyen elérhető, akár az irodában vagy bárhol máshol. A speciálisan kialakított rekeszek tartalmazzák a töltőadaptert, egy extra Apple Pencil hegyet és a szilikon csúcstartót. A mágneses fedél védi az Apple Pencilt és a tartozékokat azok szállítása közben.

Tegyél rendet az asztalodon

Ezzel a gyönyörű és elegáns tokkal és állvánnyal mindig elérhető közelségben lesz az Apple Penciled. Az Apple Pencil tartóállványa a tollat ??ideális helyzetben tartja, és védi a nem kívánatos sérülésektől és károktól. Előnye továbbá a szilikon csúcstartó, amely további védelmet nyújt a toll hegének.

 
Kód:  BE328f35a6
Termékszám:  F8J206btGRY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15