Oldal frissítése

Belkin Sport-Fit Plus fekete mobil tok

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Sport-Fit Plus fekete mobil tok

  Sportolás közben, vagy aktív mozgás közben nehéz, hogy a telefon elérhető helyen legyen a zenehallgatáshoz vagy a hívások fogadásához, valamint sérülések ellen védve legyen. A Sport-Fit tokban a telefont kényelmesen viheti magával, akár meg is feletkezhet róla és csak a sportteljesítményére koncentrálhat. Plusz marad még hely a kulcsoknak és pénznek.

A megfelelő anyag

Az állítható pántnak köszönhetően a tokot felcsatolhatja bármillyen vékony vagy vastag karra. Az tok rugalmas neoprén anyagból készült, és perforált a nagyobb légáteresztés érdekében. Természetesen a verejték a tokról kézzel lemosható.

Sport zenével

A fejhallgató kábelének kihúzása általános dolog. A karra rögzített tokkal a fejhallgató kábel nem gabalyodik össze, szabadon mozoghat. Van tárolóhely a maradék kábelnak, hogy soha ne zavarja az úton.

Legfontosabb jellemzői

  • Könnyű, lélegző anyagból
  • Kényelmes, állítható vállpánttal
  • Kényelmes viselet és könnyen használható
  • Zseb kulcsoknak vagy a pénznek
  • Kézi mosás
 
Kód:  BE331j6k7n
Termékszám:  F8W610btC00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05