Oldal frissítése

Belkin Slim-Fit Plus fekete

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Slim-Fit Plus fekete

Jó, ha sportolás vagy aktív mozgás közben nálad van a mobiltelefonod, elérhető közelségben van a zenehallgatásra és a hívások fogadására, ugyanakkor megfelelő védelemmel is el van látva, de ezt nem olyan egyszerű kivitelezni. A Slim-Fit tokkal azonban ez lehetséges, hiszen a tok segítségével rendkívül kényelmes lesz magaddal vinned a mobiltelefont, úgy, hogy még talán meg is feledkezel arról, hogy veled van - így teljes mértékben  a teljesítményedre koncentrálhatsz

A megfelelő anyag

A mobiltelefont az állítható pántok segítségével bármilyen vastagságú karra rögzítheted. A tok elasztikus neoprénből készült, amely perforált a jobb légáteresztőképesség érdekében. Egyértelmű, hogy sportolás közben izzadni fogsz, így a tok kézzel mosható. 

Sportolás zenével

A tokkal természetesen fülhallgatót is használhatsz. A karra való rögzítés csökkenti a kábel összegabalyodásának esélyét, de a tok ennél többet is kínál. Rendelkezik egy kis hellyel a fölösleges hosszúságú kábel tárolására is, hogy az többé ne zavarjon mozgás közben. 

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű, légáteresztő anyagból készült
  • Kényelmes, állítható pánttal rendelkezik
  • Kényelmes viseletet és egyszerű használatot biztosít
  • Fényvisszaverő anyaggal a jobb láthatóságért a sötétben
  • A képernyő átlátszó védelmével a karcolásokkal szemben 
  • Kézzel mosható
 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple

Típus és anyag

Anyag Neoprén
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  BE331j6k7d
Termékszám:  F8W634btC00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05