Oldal frissítése

Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pro iPad Air2 - fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pro iPad Air2 - fekete

Modern design, maximálisan kényelmes gépelés és mobilitás. Így lehetne összefoglalni a Belkin QODE Ultimate Pro billentyűzet főbb tulajdonságait, amely elsősorban az iPad Air 2 készülékhez ajánlott. Ez az ultravékony billentyűzet Bluetoothon keresztül csatlakozik, és háromszintű háttérvilágítást biztosít. Élvezze a kényelmes gépelést a laptop billentyűzeten, hiszen a billentyűk száma és elrendezése ugyanolyan, mint a klasszikus notebookok billentyűzeteké.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagból gyártották
  • Gyors és egyszerű használat
  • A billentyűk száma és elrendezése megegyezik a klasszikus notebookok billentyűzetével
  • Három szintű háttérvilágítás opcióval
  • Automatikus be- és kikapcsolás
  • Támogatja akár két eszköz párosítását
  • Kifinomult QODE alkalmazás
  • Alkalmazások hozzárendelése bizonyos billentyűkhöz
  • Az akkumulátor akár egy évig kitart

Egyszerű, strapabíró, tökéletes

A billentyűzet felhelyezése és levétele gyors és egyszerű. Speciális alumínium ötvözetből készült, amelyet a repülőgépiparban használnak. Ennek köszönhetően egyesíti a rendkívüli strapabírást a vékonysággal és a könnyűséggel. Egy praktikus tokkal egészítették ki, amely egyben védi is az iPad készülékünket a rongálódástól. A mágneses tartó erősen tartja a táblagépet használat közben, és támogatja a portré és tájkép módot is.

Akár két készüléket is párosíthat a Bluetooth Smart segítségével

Párosítsa a telefonját is a billentyűzethez. Ha az iPaden van e-mailje és üzenetet kap a telefonon, kényelmesen átválthat, válaszolhat és visszatérhet az eredeti munkájához. A billentyűzetkapcsolóval kiválaszthatja, hogy egy vagy két eszközt szeretne párosítani, vagy válthat köztük. A Bluetooth Smart® teljesen kompatibilis a Bluetooth 4.0 eszközökkel, így párosíthatja régebbi iPad-jét, iPhone-jét, MacBook-ot vagy iMacet is.

Automatikus be- és kikapcsolás

A QODE Ultimate billentyűzeten hiába is keresnénk a be- és kikapcsoló gombot. A Smart-Sensing Auto On/Off funkciónak köszönhetően az iPad Air 2 automatikusan felismeri a billentyűzetet a tömege alapján. A billentyűzet automatikusan bekapcsol, amikor felhelyezzük, és automatikusan kikapcsol, amikor levesszük. További lehetőség a billentyűzet bekapcsolására, ha a billentyűzet irányába hajlítjuk a kijelző pántját. Így nem kell attól tartanunk, hogy lemerül a billentyűzet, mert elfelejtettük kikapcsolni. Egyetlen feltöltéssel a billentyűzet akkumulátora akár egy évig is bírja, és aktuális kapacitása kényelmesen megtekinthető közvetlenül a készülék kijelzőjén.

QODE alkalmazások és szoftverfrissítések

Bővítse a billentyűzet funkcióit az AppStore-ban elérhető QODE alkalmazással. Az alkalmazás gyors és intuitív billentyűparancsokat biztosít kedvenc alkalmazásai számára. Egyszerűen húzza az alkalmazás ikonját egy adott billentyűre, és kész is van. Ezenkívül két gomb megnyomásával különböző nyelvváltozatokra válthat. A szoftverfrissítések biztosítják a legújabb funkciókat és további kompatibilitást biztosítanak.

Kód:  BE371b2a
Termékszám:  F5L176eaBLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15