Oldal frissítése

Belkin QODE Ultimate Pro černé

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin QODE Ultimate Pro černé

 

A Belkin márkájú kiváló tok beépített billentyűzettel Apple iPad 2 tabletje szerves részévé válik. A termék a praktikus védőtok és kényelmes billentyűzet kombinációja. Sokoldalúsággal, precíz kidolgozással és minőségi anyagokkal büszkélkedhet, s mindezt egy könnyű, kompakt kialakításban.

Kiváló minőségű, szilárd és rendkívül könnyű alumínium ötvözetből készült. Bezárása után a tok teljes védelmet nyújt az egész képernyőnek, akkor sem veszélyezteti tehát semmilyen karcolás, amikor a táskában egymás mellett több más kiegészítőt is szállít. A QODE Ultimate Pro nagy előnye a billentyűzet és a tok különválasztásának lehetősége. Ha a billentyűzetre nincs szüksége, egyszerűen vegye le, és használja a készüléket csak a tokkal együtt. 

Fő előnyök:

  • Háttérvilágítású billentyűzet
  • Több pozícióba helyezhető
  • SoundFlow
  • Bluetooth
  • Intelligens tápellátás
  • Az akkumulátor hosszú élettartama

Intelligens technológia

Az angol lokalizációs billentyűzet kifejezetten úgy került kialakításra, hogy a lehető legjobban szimulálja egy notebook billentyűzetét. Klasszikus billentyű elrendezést kínál, amelyen ráadásul a billentyűk száma megegyezik egy notebook billentyűinek számával. Gyors válaszidővel büszkélkedhet, az írás ugyanolyan gyors és kényelmes lesz, mint egy számítógépen. A billentyűzet háttérvilágítással rendelkezik, amelynek fényerőssége három fokozatban szabályozható. A rossz fényviszonyok sem veszélyeztethetik a fontos projektek kivitelezését.

A vezeték nélküli Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablettel vagy más eszközökkel való csatlakozást. Ezzel a funkcióval két eszközt is párosíthat egyszerre. Tehát, ha e-mailt ír az iPad-on és új SMS-t kap a mobiltelefonjára, akkor egy gomb segítségével átkapcsolhat a telefonra, és kényelmesen válaszolhat anélkül, hogy a kézbe kellene vennie azt.

Intelligens technológia

Most már több módon nézheti a kijelzőjét. A képernyő két helyzetének lehetőségén kívül a tokot leveheti, és tetszőlegesen állíthatja vagy fektetheti. Minden pozíció stabilitását erős mágnesek biztosítják. A billentyűzetnek nincs szüksége bekapcsoló gombra. Egy érzékelő automatikusan felismeri, mikor van kinyitva a tok, vagyis írásra alkalmas helyzetben, és bekapcsolja a billentyűzetet. Ez az intelligens kikapcsolás/bekapcsolás ideális feltételeket biztosít az elem hosszú élettartamához, amely akár néhány hónapot is kibír.

A hang minőségére is gondoltak, ezért a tok SoundFlow technológiával van ellátva, amely a hangot Ön felé tereli, így az erősebb és tisztább. 

A csomag tartalma:
Billentyűzet
USB - microUSB töltőkábel
Gyors telepítési útmutató

Kompatibilitás:
Apple iPad 2 Air
Lokalizáció:
Angol

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Anyag Fém

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Alumínium

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Integrált billentyűzet
Kód:  BE331f2b6
Termékszám:  F5L176eaBLK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15