Oldal frissítése

Belkin Premium Kevlar USB-C 1.2m, černý

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Premium Kevlar USB-C 1.2m, černý

A nagysebességű Belkin Premium Kevlar adatkábel lehetővé teszi az egyszerű adatátvitelt, valamint az Ön okostelefonjának vagy tabletjének töltését. Az adatátviteli sebesség akár 480 Mbps, melynek köszönhetően gyorsan átmásolhatja fényképeit, videóit vagy zenéit a telefonjára, notebookjára, MacBookjára vagy számítógépére. 

Az adatkábel töltési teljesítménye legfeljebb 3 A. A kábel hossza 1,2 méter. A létrehozásához egy teljesen új technológiát használtak kevlár felhasználásával. A kevlárszálak erősítik a belső vezetéket, és a rendkívül rugalmas szigetelés minimalizálja a mechanikai sérüléseket. A Belkin adatkábelt USB-IF tanúsítvánnyal látták el, amely bizonyítja a kiváló minőségét, és az alaposan tesztelt hatékony működést.

  • Gyors töltés, az adatátvitel sebessége akár a 480 Mbs
  • Kevlárszálak a kiváló mechanikai ellenállóság érdekében
  • A kábel hossza 1,2 méter
  • Kétoldalas USB csatlakozó - könnyű kezelhetőség
  • USB-IF tanúsítvány = kiváló minőség

 

Kód:  NX207bc7a
Termékszám:  F2CU050bt04-BLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10