Oldal frissítése

Belkin Mixit ChargeSync Dock - Kék

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Mixit ChargeSync Dock - Kék

Minőség és elegancia

Töltse fel és szinkronizálja az iPhone 5-öt vagy az iPod touch-ot (5. generáció) a kompakt és stílusos Belkin MIXIT ChargeSync dokkolóegységgel. Használatához csatlakoztassa a dokkolóegységet a laptophoz USB kábellel, és helyezze be iPhone vagy iPod készülékét. A falról való töltéshez egyszerűen csatlakoztassa a meglévő fali töltőt (a töltő nem tartozék).

Minőség és elegancia
 
könnyű feltöltés
 

Könnyű feltöltés

A Belkin MIXIT ChargeSync dokkoló beépített villámcsatlakozóval rendelkezik, így könnyen és egyszerűen szinkronizálhatja vagy feltöltheti iPhone 5 és iPod touch készülékét.

Töltés tokkal együtt

Még akkor is, ha van egy tok a készüléken, könnyen behelyezhető a dokkba, anélkül, hogy korlátozná a hangszórók, a villámcsatlakozó vagy a fejhallgató kimenetét. A legjobb eredmény elérése érdekében azonban jobb, ha eltávolítja a tokot a készülékéről, mielőtt behelyezi a dokkolóegységbe.

Töltés csomagolás
 
Kód:  NX370h4
Termékszám:  F8J045btBLU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15