Oldal frissítése

Belkin Micro USB fekete

4,6 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Micro USB fekete

Soha többé nem kell szenvednie a lemerült mobil eszközökkel. A piacon fellelhető leggyorsabb Belkin  autós mobil töltőket az aktív élettempóhoz tervezték. Az elegáns, kompakt kialakítás rögtön felkelti a figyelmet. Az eszköz bármilyen szivargyújtóval rendelkező autóban használható. Így a töltési lehetőség mindig kéznél van. 

Legfontosabb jellemzők

  • Szivargyújtóhoz csatlakoztatható USB töltő
  • Karcsú, kompakt kialakítás
  • Belkin biztonsági tanúsítvány
  • Garancia a csatlakoztatott berendezésekre

Univerzális töltő

Töltse fel okostelefonját vagy tabletjét az autóban anélkül, hogy olyan dolgok miatt aggódna, mint például a feszültséglökések, amelyek károsíthatják, vagy tönkre tehetik a drága mobil eszközöket.   A beépített feszültségérzékelővel rendelkező intelligens áramkör észleli a problémákat, míg a biztonsági funkciók biztosítják az eszközök védelmét.

 
Kód:  BE328f8k1
Termékszám:  F8J014BTBLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10