Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Belkin Micro USB 2.4A, fekete

4,7 66 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Micro USB 2.4A, fekete

Többé nem kell bajlódnia a lemerült akkumulátorokkal. A Belkin BOOSTUP révén - amely a jelenlegi leggyorsabb mobiltöltők egyike, alkalmas otthoni használatra, autóba, illetve aktív utazók részére, akik idejük nagy részében úton vannak - készüléke mindig kellő energiával rendelkezhet. Elegáns kompakt design-ja a legkevésbé sem zavaró, és az eszköznek köszönhetően gyakorlatilag bárhol csatlakozhat a hálózathoz, így készülékeit szinte bárhol és bármikor feltöltheti.

Szupergyors töltés

A mobil eszközök töltése gyorsabb, mint valaha. 40% -kal gyorsabb, hogy pontosak legyünk. Csatlakoztassa iPad Air tabletjét vagy 4. generációs iPad-jét a Belkin BOOSTUP otthoni töltőhöz, és legyen szemtanúja, ahogy akkumulátora mindössze 6,2 óra alatt 0-ról 100 %-ra feltöltődik. A hétköznapi, 5 W-os töltők esetében átlagosan 10,3 órás töltési idővel kell számolnia.

Szepergyors töltés
 
Apró méret
 

Apró méret

A Belkin BOOSTUP autós töltő nem csupán szupergyors, hanem rendkívüli kicsi is. Minden probléma nélkül csatlakoztatható a műszerfalon található szivargyújtóhoz, ahol tökéletesen beleolvad a környezetbe. Mindössze 15 grammos, így még a zsebében lévő pénzérménél is könnyebb.

Univerzális töltő

Használja az ultragyors Belkin BOOSTUP töltőjét Lightning / USB kábellel telefonja vagy tabletje szinkronizálására vagy a töltésérése. Vagy csatlakoztassa a kábelt 30 pines csatlakozóval további Apple készülékek töltéséhez. A Belkin BOOSTUP rendkívül ügyes töltő, amely remek szolgálatot tesz olyankor, amikor Ön, vagy utasai több készüléket szeretnének egyszerre tölteni.

Univerzális töltő
Intelligens megoldások

Intelligens megoldások

A Belkin BOOSTUP hordozható töltővel aggodalom nélkül feltöltheti okostelefonját vagy tabletjét, és nem kell foglalkoznia az olyan problémákkal, mint a feszültséglökések és ingadozások, amelyek kárt okozhatnak, vagy akár teljesen tönkre is tehetik drága mobilkészülékeit. Az intelligens eszköz beépített feszültségérzékelője segítségével észleli az elektromos hálózatban kialakult esetleges problémákat, ezáltal védi az Ön készülékét. 

Átlagon felüli kivitelezés

A Belkin munkatársai jóval többet kínálnak a szükséges normák teljesítésénél, a felhasználók maximális elégedettsége, a környezet maximális védelme és a biztonság érdekében. Minden piacra kerülő termékük egyedi tesztek egész sorának felel, így a kiváló minőség minden termékük esetében garantált.

Átlag feletti kivitelezés
 
Kiváló minőség
 

Kiváló minőség

A Belkin Boostup nem ismer kompromisszumot a minőség terén. Ezért minden Belkin BOOSTUP töltő jótállását az eszközhöz csatolták. Ha telefonja, tabletje vagy egyéb készüléke károsodást szenvedne az elektromos túlfeszültségből kifolyólag, miközben az helyesen van csatlakoztatva a töltőhöz - az eszközt megjavítjuk, vagy kicseréljük Önnek. További információért kattintson belkin.com/surge/cew weboldalra.

Fő sajátosságok

  • A leggyorsabb töltő a piacon
  • Elegáns, kompakt kialakítás
  • Praktikus, egyszerre többen is használhatják különböző készülékekhez
  • Belkin garancia
  • Garancia a csatlakoztatott készülékekre

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Paraméterek

Típus

Töltő típusa Autós
Gyári/utángyártott Utángyártott

Töltőáram

Maximális kimeneti áram 2,4 A

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 1

Tulajdonságok

Jellemzők Túlfeszültség elleni védelem, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Töltésjelző

Szín

Szín Fekete, Zöld
Kód:  BE328f8k
Termékszám:  F8J054btBLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10