Oldal frissítése

Belkin karpánt tárolás alatt 5 "

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin karpánt tárolás alatt 5 "

Sportolás, vagy aktív mozgás közben nehéz úgy tartani a telefonod, hogy kényelmesen hallgathasd zenéid vagy fogadhasd hívásaid, miközben arra is figyelsz, hogy az ne sérüljön meg. A Belkin Sport-Fit sportoláshoz tervezett tokkal ettől nem kell töbé tartanod - teljes erőddel a teljesítményedre koncentrálhatsz. Az állítható pánttal csak helyezd fel telefonod a karodra. Az alapanyag rugalmas, valamint lyuggatott, a jobb levegőzés érdekében, így nem fogod össze izzadni.

Legfontosabb jellemzők

  • 5,5" képernyőméretű telefonokhoz
  • Könnyű, légáteresztő anyagból
  • Kényelmes, állítható vállpánttal
  • Kényelmes viselet és könnyen használható
  • Fejhallgatási lehetőséggel

Sport zenével

A tok és a fülhallgatók kompatibilitása fontos. Az eszköz alapvető felhelyezésének köszönhetően a kábel nehezebben fog összegubancolódni. A Belkin Sport-Fit karpántnak köszönhetően a telefonod képernyője tökéletesen fedve lesz, így védve van az eső, izzadás, valamint por ellen. 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Univerzális

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  BE330j1f4
Termékszám:  F8W671btC00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10