Oldal frissítése

Belkin Storage Armband 5''-os képátlóig

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Storage Armband 5''-os képátlóig

Sportolás vagy aktív mozgás közben fejtörést okozhat a telefon használata. Szeretné a telefonját mozgás közben is biztos, elérhető helyen tudni, közben zenét hallgatni, telefonhívásokat intézni és óvni a károsodástól? Akkor Önnek a Belkin Sport-Fit sport tokra van szüksége. Ezzel a tokkal a telefonját mindig magánál tarthatja, viselete annyira kényelmes, hogy szinte meg is feledkezik róla, így a tevékenységére fordíthatja minden figyelmét. A mobiltelefont az állítható pántnak köszönhetően felcsatolhatja a saját igényének megfelelően az alkarjára, vagy a felkarjára. A tok elasztikus anyagból készült, amelyet perforáltak, hogy növeljék a légáteresztő képességét. Az sem okoz gondot, ha megizzad, a tokot a kezében könnyedén kimoshatja.

Legfontosabb jellemzők

  • Maximum 5''-os képátlójú telefonokra
  • Könnyű, légáteresztő anyag
  • Rejtett zseb kulcsok, energiaszelet vagy hitelkártya elhelyezésére
  • Kényelmes, állítható pánt
  • Kényelmes viselet és egyszerű használat
  • Fejhallgatóval használható

Sportolás zenével

Mivel a tok karra csatolható, ezért kicsi az esélye annak, hogy a fejhallgató vezetékébe gabalyodjon, de ennél többet is tud! A Belkin Storage egy átlátszó kijelző védővel óvja a telefonja kijelzőjét, így edzés közben hatékony védelmet nyújt az eső, az izzadság és a por ellen.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Univerzális

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme

Méret

Magasság 5 "
Kód:  BE330j1f3
Termékszám:  F8W669BTC00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15