Oldal frissítése

Belkin iPhone Sheerforce iPhone 7 és iPhone 8 számára arany

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin iPhone Sheerforce iPhone 7 és iPhone 8 számára arany

Az iPhone 7 vagy az iPhone 8 készülékedhez keresel minőségi védelmet nyújtó védőtokot? Akkor ne hagyd ki Belkin iPhone Sheerforce aranyszínű tokot. A tok nemcsak védi a telefont, hanem stílusos kiegészítővé is varázsolja egyben. A tokot úgy tervezték, hogy az összes csatlakozó és gomb könnyedén használható legyen a tok eltávolítása nélkül. Azokon a helyeken, ahol a gombok elhelyezkednek, a felület a lehető legegyszerűbb működtetés céljából kialakított.

Az iPhone 7 és az iPhone 8 számára készült Belkin iPhone Sheerforce aranyszínű tok előnyei

  • UV-sugárzás elleni védelem
  • Ütésálló akár 1,7 m-es magasságból való leejtés esetén is
  • A sarkaknál túlnyúlik a készüléken, ez garantálja a kijelző védelmét
  • A tok kiváló minőségű polikarbonát anyagból készült
  • Kényelmes telefonvezérlés a tok eltávolítása nélkül

A védelem garantált

A Belkin Sheerforce tok nemcsak átlagos karcolásvédelmet biztosít, de az élek körüli enyhe túlnyúlásnak köszönhetően a telefon akkor is biztonságban marad, ha a kijelzőjére esik a készülék. A kiváló minőségű anyag védi a telefont az izzadságtól, bizonyos vegyszerektől vagy UV-sugárzástól való károsodás ellen. A tokot alaposan tesztelték, és garantáltan védi a telefont az 1,7 m magasságból való leesés okozta sérülés ellen.

Kód:  BE330j1i07
Termékszám:  F8W849btC02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05