Oldal frissítése

Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate

4,7 6 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate

Modern design, kényelmes írás, mobilitás és számos praktikus funkció. Így összegezhetjük a Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate billentyűzet fő előnyeit. A billentyűzet elsősorban az iPad Air és iPad 9.7" 2017 számára készült. Csatlakoztatása Bluetooth technológiával történik. Élvezd a kényelmes írást, mintha egy laptop billentyűzeten írnál - a gombok száma és elrendezése ugyanaz.

A Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate billentyűzet legfontosabb jellemzői

  • A tok prémium anyagból készült
  • Gyors és egyszerű kezelés
  • A gombok száma és az elrendezés megegyezik a notebook billentyűzetével
  • Automatikus kikapcsolás és bekapcsolás
  • Kifinomult QODE alkalmazás
  • Alkalmazások hozzárendelése bizonyos gombokhoz
  • Az akkumulátor üzemideje akár egy év

Egyszerű, tartós, tökéletes

A Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate billentyűzet csatlakoztatása és leválasztása  gyors és egyszerű. Egy speciális alumíniumötvözetből készül, amelyet a légi közlekedésben használnak, ezáltal kivételes tartósságot, a vékonyságot és a könnyedséget biztosít. Olyan praktikus tokot is tartalmaz, amely megvédi iPad-et a sérüléstől. A mágneses tartó biztosítja a tablet tapadását munka közben, és a kijelzőt fekvő és álló tájolásban  is tudja támasztani.

Automatikus kikapcsolás és bekapcsolás

A Belkin QODE Ultimate kezelőknek nincs gombja a be- és kikapcsoláshoz. A Smart-Sensing Auto On/Off funkció segítségével az iPad Air vagy iPad 9.7" 2017 automatikusan érzékeli a billentyűzet súlyát, és automatikusan bekapcsol, amikor be van helyezve, és leáll, amikor eltávolítod. Alternatív megoldásként a billentyűzetet a kijelzőn is kapcsolhatod. Így a billentyűzet nemkívánatos károsodása elkerülhető, ha az akkumulátor lemerül. Az akkumulátor akár 1 évig üzemképes, és kapacitása közvetlenül megtekinthető az eszköz kijelzőjén.

QODE alkalmazás és szoftverfrissítések

Bővítsd  a billentyűzet funkcióit és szolgáltatásait az AppStore-ban elérhető QODE alkalmazás segítségével. Az alkalmazás gyors és intuitív billentyűparancsokat biztosít a kedvenc alkalmazások számára. Egyszerűen húzd az alkalmazás ikonját egy adott gombra, és kész. Lehetővé teszi továbbá, hogy két gomb megnyomásával válts a különböző nyelvi változatok között. A szoftverfrissítések  biztosítják a legújabb funkciókat és további kompatibilitást a Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate számára.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad 9.7" 2018 (6th gen)

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Alumínium

Méretek

Tablet max. nagyság 9,7 "

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Integrált billentyűzet

Modellsorozat

Modellsorozat Apple iPad
Kód:  BE331j81q4a
Termékszám:  F5L904eaBLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05