Oldal frissítése

Belkin Hi-Speed ??Mobile 7-port, energia nélkül

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Hi-Speed ??Mobile 7-port, energia nélkül

30 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon, Belkin egyszerűen tudni. Kényeztesse magát és olyan terméket, ami növelheti kapacitását kapcsolódni különböző elektronikus eszközök.Modern laptopok és különösen ultrabooks valóban szép, vékony és könnyű, de ezek szép képességgel maguk választják útdíj hiányában nagy mennyiségű csatlakozók. Ez volt az a pillanat, majd jöhet USB hub Belkin.

legfontosabb jellemzői

  • Adatátviteli sebesség akár 480 Mb / s
  • 7 USB 2.0 port
  • Lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az összes sebesség
  • Könnyű és kompakt kialakítás, ideális utazáshoz
  • Plug-and-Play, nincs szoftver

csipesz

A kompakt méret könnyű teljesen szükséges a zsebében vagy a hátizsákban. A kényelem nem készít, vagy útközben.Ez a model az egyik oldalon a quad és a másik oldalon egy másik trió portok az USB 2.0 szabványt. Összesen hét pótkocsik pozíciókat a különböző hordozható eszközök. Upozornění, produkt je dodáván bez napájení, to je potřeba si dokoupit například zde.

Paraméterek

Használat

Típus Hub
Kód:  NX185b1
Termékszám:  F4U018-BLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20