Oldal frissítése

Belkin Family Rockstar 4-Port

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Belkin Family Rockstar 4-Port

Egy megbízható töltőt keresel amely képes az összes készüléket egyszerre tölteni otthon vagy munkában? Akkor a Belkin Family Rockstar az ideális választás. 5.4 A-es elképesztő erősségét képes egyenletesen elosztani a négy USB port között (max. 2.4 A csatlakozónként). Mindegy, hogy telefont, tabletet vagy bármilyen más készüléket csatlakoztatsz hozzá, a beépített chip automatikusan felismeri a töltés áramerősségének mértékét és pontosan beállítja a kimeneti feszültséget. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több lemerült készüléket is feltölthetsz probléma nélkül, elegánsan és megbízhatóan.


Legfontosabb jellemzői

  • Bármilyen készülékkel alkalmazható
  • Négy USB port, akár egyidejű használattal
  • 3 m hosszú összekötő kábel a konnektorral
  • Maximális kimeneti áramerősség 5.4 A (2.4 A csatlakozónként)
  • Teljesítmény automatikus beállítása a csatlakoztatott készüléktől függően
  • Falra szerelhető
onwall
 

Elegáns és funkcionális design

Mindegy, hogy a tölteni kívánt készüléket melyik porthoz csatlakoztatod. A Family Rockstar automatikusan felismeri és beállítja a kimeneti teljesítményt. Ezen felül, a design letisztult, elegáns és a falra is felszerelhető. A kábel, amely csatlakozik a konnektorhoz 3 méter hosszú, így könnyedén elér messzebbre is.


 
Kód:  BE328f8b4
Termékszám:  F8M990vfWHT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10