Oldal frissítése

Belkin F7U006bt04, fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin F7U006bt04, fekete

A Belkin Universal Car Charger F7U006 nagy teljesítményt nyújt, és támogatja a legújabb és régebbi mobil eszközöket. A modern 15 W -os USB-C csatlakozó akár 50% -kal gyorsabb, mint a hagyományos 5W-os töltők, és ultrabookokat is kezel. Ugyanakkor csatlakoztathat egy másik telefont vagy táblagépet a klasszikus USB-A porton keresztül. A karcsú, minimalista kialakítás jól illeszkedik a jármű belsejébe, és a diszkrét fény jelzi a töltési folyamatot. A beépített kábel USB-csatlakozóval kényelmesen csatlakoztatható kompatibilis eszközöket bárhol és bármikor. A Belkin autós töltő automatikusan érzékeli a csatlakoztatott eszköz típusát és kiválasztja a megfelelő teljesítményszintet.

A Belkin F7U006 fekete töltő fő előnyei

  • USB-C csatlakozó fejlett eszközökhöz, klasszikus USB-A port a régebbiek számára
  • 15 wattos teljesítmény mellett az USB-C csatlakozó 50% -kal gyorsabban töltődik fel
  • Indukciós töltés LED
  • Automatikusan állítsa be a töltési sebességet a csatlakoztatott készüléknek megfelelően
  • 1.2 méteres USB-kábel
  • Ügyeljen arra, hogy ne sérüljön a csatlakoztatott eszköz

Extra hosszabb kábel és a csatlakoztatott berendezések garanciája

A Belkin F7U006 fekete töltő 1.2 méteres USB kábellel rendelkezik, amely könnyen elérhető bárhova az autóban, beleértve a hátsó utasüléseket is. A nehezen elérhető területekre csatlakoztatott elektromos aljzatok nem jelentenek problémát. Ezenkívül a gyártó garantálja, hogy a töltő nem károsítja a csatlakoztatott berendezést . A Belkin Connected Equipment Warranty program keretében az ügyfelek megtéríthetik a megrongálódott eszköz értékét, ha megfelelően csatlakoztak, akár 2500 dollárért. j. körülbelül 50.000 CZK.

Kód:  BE328g74b2
Termékszám:  F7U006bt04-BLK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20