Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Belkin Boost Up Qi Wireless Charging Pad White

4,5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Boost Up Qi Wireless Charging Pad White

Töltsd fel a modern mobil eszközöket maximális szabadsággal - nem kellenek kábelek, nem kell töltőt keresgélni. Csak helyezd a kompatibilis eszközt a Boost Up vezeték nélküli töltőpadra, és azonnal kezdődik a töltés. Ráadásul a Belkin töltőpad sokkal gyorsabb, mint az piacon most kapható hagyományos vezeték nélküli töltők (5W kimenettel), így sokkal gyorsabb az energia utánpótlásában. A 15 wattos átviteli tekercs a leggyorsabb és legkényelmesebb töltési megoldást jelenti. A Belking Boost Up Qi az Apple fejlesztőivel együttműködve jött létre, hogy megfelelő töltőt hozzanak létre az iPhone X, az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus számára.

A Belkin Boost Up Qi töltőpad alapvető jellemzői

  • Stílusos, vezeték nélküli töltő
  • Lapos, stabil felület a mobil eszközök számára
  • Erőteljes és gyors töltés 
  • Kompatibilis a Qi standarddal
  • Képes a hagyományos módon is tölteni a telefont
  • Kijelzi a töltés megindulását

A Belkin Boost Up Qi egy sokoldalú töltő

A töltőlap Qi tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért minden újabb okostelefonnal vagy opcionálisan Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltőtokkal működik. Ha a telefon támogatja a Qi-feltöltést, de normál (töltős) tokban van, az nem akadály. Az általánosan használt tokok anyagát akár 3 mm vastagságig képes legyőzni.

Paraméterek

Típus

Töltő típusa Vezeték nélküli
Gyári/utángyártott Utángyártott

Töltőáram

Tulajdonságok

Jellemzők Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Töltésjelző

Szín

Szín Fehér
Kód:  BE328g86c
Termékszám:  F7U027vfWHT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15