Oldal frissítése

Belkin Bluetooth zenei vevő

4,0 28 értékelés

Belkin Bluetooth zenei vevő


A Belkin Bluetooth Music Receiver segítségével zenét hallgathat bármilyen A2DP Bluetooth technológiával felszerelt eszközről. Lehetősége lesz könnyedén lejátszani a kiváló minőségű hangfájlokat iPhone, iPod vagy egyéb mobilkészülékéről


Egyszerű párosítás

A vevőkészülék párosítása a zenelejátszóval lehetővé teszi, hogy böngésszen a zenei könyvtárban, és bármilyen dalt a kanapé kényelméből játsszon le. A Belkin Bluetooth Music Receiver akár hat párosított eszközt is tárolhat, és megbízható, kiváló minőségű hangot biztosít Bluetooth 2.0-n keresztül.

egyszerű párosítás
 

Potřebné kabely
 

A tartozék semmi hiányzó

A csomag tartalmazza az összes szükséges audio csatlakozókábelt. Tehát csak csatlakoztassa és élvezze a nyugodt, vezeték nélküli zenehallgatást.

 

Kompatibilis az összes A2DP (sztereó Bluetooth) berendezéssel, többek között:
iPhone 3GS, 3G és az első generációs
iPod touch 2G (második generációs)
MP3 lejátszó A2DP-vel
Mobiltelefon A2DP-vel
A csomag tartalma:
Bluetooth zenei vevő
hálózati adapter
3,5 mm <-> RCA kábel
3,5 mm <-> 3,5 mm-es kábel

Kód:  BE332a
Termékszám:  F8Z492cw

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20