Oldal frissítése

Belatrix Relax 115

Kiegészítők a termékhez

Belatrix Relax 115

Szükséged lenne egy kis pihenésre vagy kikacsolódásra? Vagy ez az egész tested fáj, és a forró vizes kád már nem segít? Akkor nézz utána egy masszázsmedencének, mint például a Belatrix Relax 115, amelyet bárhová elhelyezhetsz a kompakt mérete miattNégyzet alakú, és gyermekes családok számára isalkalmas, mivel két felnőtt és két gyermek egyszerre használhatja. A pezsgőfürdőben élvezheted a meleg, pihentető vizet, amelynek hőmérséklete 35 ° C-tól 38 ° C-ig lehet vagy forró fürdőt is vehetsz 42 ° C-ig. A csomagolás tartalmazszigetelő szőnyeget, egy védő fóliát és javítókészletet.

A Belatrix Relax 115 jakuzzi legfontosabb jellemzői

  • Ez egy felfújható, hordozható jakuzzi
  • A masszázsmedence gyermekes családok számára alkalmas
  • Két felnőtt és két gyermek egyszerre használhatja
  • Elegáns és modern dizájn
  • A Belatrix Relax 115 130 fúvóval rendelkezik
  • A jakuzzi kapacitása 600 liter
  • A beépített csatoló egység biztosítja az egyszerű szerelést
  • Tartós laminált PVC-ből

Miért vegyél masszázsmedencét?

Számos orvosi kutatás kimutatta masszázsmedence terápiás előnyeit. Azon kívül, hogy pozitív hatást gyakorol a mozgórendszerre, a bőrnek is kedvező. A pezsgőfürdőben levő buborékok ugyanis masszírozzák a bőr felületét és elősegítik az anyagcserét. A pezsgőfürdő nyugtató hatása ellazít, élénkíti a vérkeringésed ésmegnyugtatja a tested és a lelked.

Paraméterek

Méretek

Magasság 0,65 m
Hosszúság 1,55 m
Szélesség 1,55 m

Szűrés

Szűrő Papírszűrős vízforgató
Szűrő teljesítménye 1 880 m3/h

Térfogat

Térfogat 600 l

Design

Alak Négyzet
Kód:  GOA0051
Termékszám:  PH050013G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20