Oldal frissítése

BEKO HII 68600 PTX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEKO HII 68600 PTX

A BEKO HII 68600 PTX egy modern beépített indukciós főzőlap, mely számos érdekes funkciót kínál. Az Indukciós technológia a leghatékonyabb főzési módot képviseli. Ez abban a tényben rejlik, hogy az edénynek csak azt a részét melegíti, amely érintkezésben van a főzőlappal. Minden bizonnyal értékelni fogod a tiszta és modern kialakítást a rozsdamentes acél vázzal, klasszikus fekete megjelenéssel, amit problémamentesen kombinálhatsz a konyhádban levő más kiegészítőkkel.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern design és minőségi kidolgozás
  • Beépített lap nyolc zónával
  • Rugalmas zónák
  • Praktikus funkciók
  • Szélessége 60 cm
  • Rozsdamentes acél keret
  • Érintéses vezérlés kijelzővel

Örömteli lesz az étel elkészítése

Azok számára, akik a konyhában 60 cm szélességű főzőlapnak hagytak helyet, jól választanak, ha épp erre a modellre szavaznak. A felhasználók számára valóban minőségi termék készült, amely kedvező árával is figyelmet kelt. A kifinomult és esztétikailag kialakított kijelzőn vezérled a max. 8 főzőzónát a Booster és egész sor további fortély segítségével. A főzőzónákat sokféle módon lehet kombinálni a használt edények méretétől függően. Egészében véve a főzőzónákat majd két téglalap alakú zónává tudod egyesíteni. Megtalálhatod itt pl. a gyerekzárat, a kijelzőt, az Eco funkciót vagy a praktikus érintéses vezérlést is.
A kedvenc ételeid elkészítése ezzel a főzőlappal kifejezetten öröm lesz. Adj a konyhádnak modern külsőt és légy ennek az évek óta jól bevált márkának egy újabb elégedett ügyfele!

Méretek (M x Sz x M):
5,5 × 60 × 51 cm

 
Kód:  SKBEVD001
Termékszám:  7757187615
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15