Oldal frissítése

BEKO HII 64501 FHTX

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEKO HII 64501 FHTX

Modern, hatékony és erős - ez jellemzi a BEKO HII 64501 FHTX indukciós főzőlapot. Okos IndyFlex technológiával felszerelt négy főzőzónája van, amelyet szakmailag magas színvonalú ételek elkészítésére fejlesztettek.ki és figyelembe veszi a különleges edények és egyéb eszközök használatát is. Nem számít, milyen nagy méretű az edény, az IndyFlex rugalmasan igazodik hozzá, Az indukciós technológia fő előnye az a tény, hogy közvetlenül melegíti az edény alját. A készülék csak akkor aktiválódik, ha a főzőedény rajta van. Ugyanakkor a leginkább energiahatékony fűtési lehetőség. Az Ön új konyhai segítőjének egy Booster funkciója is van. Ezt alkalmazzák a tűzhely intenzív fűtésére, ahol a teljesítmény több mint a felével növekszik!  Ezzel az egyedülálló készülékkel magas hőmérsékleten kezdheti el a főzést szinte azonnal. A rozsdamentes acél váz egy szép formai kialakítás "hab a tortán." 

Legfontosabb jellemzők

  • Megbízható gyártótól származó rendkívül erős indukciós főzőlap 
  • Számos innovatív technológiával van felszerelve
  • Érintéssel működő csúszka a rendszer egyszerű és intuitív kezelőfelületén történő vezérléséhez
  • Stop & Go műveletek, működés hirtelen felfüggesztése, gyors megállítás funkció
  • A főzési zónák teleljesítményét 180-1 800 W közötti tartományban lehet beállítani
  • A praktikus Booster-rel növelheti a teljesítményt 3000 W-ra
  • Maradék hő kijelző

Egyszerű és intuitív kezelés

A Touch Slider, érintéssel működő csúszka segítségével könnyű és pontos vezérlési rendszert fejlesztettek ki. A pontosság és a megfelelő beállítás a főzési időtartam alatt továbbra is alapvető fontosságú. Ezzel a rendszerrel egy ujja érintésével azonnal beállíthatja a főzési zónát. Természetesen, teljesen magától érthetődően a biztonság érdekében gyerekzár.is van. A Beko főzőlap  egy másik nagyon fontos jellemzője egy zseniális Stop & Go rendszer, amellyel azonnal felfüggeszthető a fűtés. Ez a funkció nagyon hasznos váratlan pillanatokban, amelyek főzés közben előfordulhatnak - például a szomszéd csenget, üzleti telefonhívást kap vagy a kis sarj, a pici gyereke figyelmet igényel. Az egyetlen gombnyomással megállíthatjaja vagy teljesen újraindíthatja a készülék működését. Ennek az az előnye, hogy minden beállítás megmarad olyan formában, ahogy azokat a legelején beállította.

Kiváló minőségű anyag biztosítja a könnyű karbantartást

A takarítás az egyik legkevésbé népszerű tevékenység az otthonában. Szerencsére ez a készülék rendkívül tartós és könnyen karbantartható Schott Crean felülettel készült. Bármilyen kiömlött vagy ráesett ételdarabot sem fogja ráégetni a felületre, így karbantartása sokkal könnyebb. Hasonlóképpen, abban is teljesen biztos lehet, hogy ez a felület biztonságos, mivel ez egy saját fejlesztésű adalékok nélküli alapanyag és semmilyen mérgező nehezfémet nem tartalmaz.

Minden bizonnyal nagyra fogja értékelni a további kényelmi funkciókat

A melegen tartás, az étel hőmérsékletének fenntartása funkciójával a már megfőtt ételt optimális 70 ° C hőmérséklet tudja tartani. Ha valamiért el kell halasztania az étel felhasználását, akkor egészen biztosan nagyra fogja értékelni ezt a funkciót. Egy másik nagy előny az időzítő, amellyel a beállított időtartam letelte után automatikusan a kikapcsolja a főzőlapot.

 
Kód:  FAC270p
Termékszám:  64501
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10