Oldal frissítése

BEKO HIC 85502 TX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEKO HIC 85502 TX

A nagy családoknak, még nagyméretű konyhában sem egyszerű a mindennapi főzés, különösen a klasszikus méretű tűzhelyeken. A Beko megalkotta Önnek a megoldást, ezt az egyedülálló 80 cm széles 5 zónás főzőlapot, mely a hagyományos kialakításon túl ovális, sőt négyzet alakú felülettel is rendelkezik! Ez az egyedülálló berendezés, egyben a modern megjelenést, a minőséget, a sokoldalúságot és az ergonómiát is megtestesíti.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy, 80 cm-es főzőlap, 5 főzőzónával
  • Modern megjelenés, rozsdamentes acél kerettel
  • TouchSlider érintőkijelzős vezérlés
  • ON / OFF jelzőfény
  • Időzítő
  • 4 zónánál gyors felfűtés funkció
  • Ovális, téglalap és kiterjesztett, kétkörös főzési zóna

A főzés örömmé válik

Erre a kiváló minőségű termékre brámikor rábízhatja magát. A TouchSlider érintőképernyős vezérlés kifinomult és esztétikus kialakítású kijelzőn érhető el, mind az öt főzőzónánál, melyből 4, a Booster gyors felmelegítés funkcióval is felszerelt. Ezen kívül a készülék még rendelkezik egy ON/OFF állapotjelzővel, időzítővel, gyerekzárral, biztonsági kikapcsolás funkcióval, maradékhő kijelzővel és egyéb hasznos tulajdonságokkal. Kedvenc ételeinek elkészítése ezzel a főzőlappal egyenesen öröm lesz. Adjon modern külsőt konyhájának és legyen ennek a jól bevált márkának a következő elégedett ügyféle.

Kód:  BHI04j
Termékszám:  HIC85502TX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15