Oldal frissítése

BEKO HIC 64404 T

4,8 6 értékelés
96 190 Ft

BEKO HIC 64404 T

A BEKO HIC 64401 üvegkerámia főzőlap négy főzőzónájának mérete 18 és 21 cm között van. A legnagyobb főzőfelület háromszoros, így két kisebb zónát is tartalmaz. A főzőlapon egy ovális főzőfelületet is találsz. A teljesítmény szintjét egyenként állíthatod be érintéssel.

A főzőlap beépített PowerBooster funkciója valamennyi főzőzónán rövid idő alatt megnöveli a teljesítményt. A gyerekzár elektronikus zár formájában van jelen, valamennyi funkciót blokkolja, és megakadályozza azt, hogy a főzőlapot véletlenül bekapcsold. A kijelzőről leolvashatod a kiválasztott teljesítményszintet, és a főzőzónák maradványhőjét. A BEKO HIC 64401 főzőzónánként beépített időzítőt is kapott, ezzel beállíthatod azt, hogy az adott főzőzónát mikor szeretnéd lekapcsolni.

Roman Vanek receptjei ajándékba

Roman Vaněk és a Prágai Kulináris Intézet szakácsai számos receptet válogattak ki a számodra, olyanokat, amelyekkel szeretteidnek könnyen okozhatsz meglepetést. Meríts ihletet az ingyenesen letölthető szakácskönyvekből.
A karácsonyi hagyományokat életben tartó szakácskönyvek:

Szilveszteri különlegességek és hagyományos ételek:

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Design

Design Klasszikus

Bekötés és szerelés

Bekötés Villanyszerelő

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa Kerámia

A főzőlap funkciói és jellemzői

Főzőzónák száma 4
Tulajdonságok és funkciók Booster, Időzítő, Gyerekzár, Érintésvezérlés, Maradék hőjelző

Főzőlap méretei

Magasság 5,5 cm
Szélesség 58 cm

Szín

Szín Fekete

A főzőlap kivitelezése

Keret Keret nélküli
Kinézet Fekete üveg
Felület Üveg

A főzőlap csatlakoztatása

Csatlakozás 230 V
Kód:  BHI02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HIC64404T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20