Oldal frissítése

BEKO DS8452TA

Ingyenes
szállítás boltjainkba
300 290 Ft

BEKO DS8452TA

Megoldást keresel arra a problémára, hogy otthonodban nincsen elég hely a ruhaszárításhoz? Ennek apropóján a hatékony BEKO szárítógép a legjobb döntés. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép jelenleg a legkelendőbb a felhasználók körében. Ez azért van így, mert egyszerűen telepíthető anélkül, hogy átépítési munkálatokra vagy bonyolult összeszerelésre lenne szükség. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. A hatékony BEKO DS8452TA szárítógép csakis a legjobbat kínálja Neked és ruháidnak. Olyan hasznos funkciókkal felszerelt, mint a praktikus mosási program végét jelző hangjelzés, gyerekzár, Gyűrődésgátló rendszer, hőszivattyú és belső világítás. A helytakarékos BEKO szárítógép mélysége 5,68 cm. Kisebb mélységének köszönhetően keskeny szárítógépnek minősül, így látszólag kis helyen is elfér.

A csúcstecnológiás BEKO DS8452TA szárítógép fő jellemzői

  • Kondenzációs típusú
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • A takarékos BEKO szárítógép A++ energiaosztályba tartozik
  • Tervezése szerint akár 8 kg ruhát képes szárítani

A kiváló BEKO szárítógép energetikai adatai

A szárítógép lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy mennyiségű ruhát száríts meg, így ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára. Az energiahatékony BEKO DS8452TA szárítógép A++ energiaosztályba tartozik. A szárítógép 8 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg

Szárítógép méretei

Mélység 5,68 cm

Funkciók

Szárítógép funkciói Gyűrődésgátló rendszer, Belső világítás, Gyerekzár, Hőszivattyú, Mosási program végét jelző hangjelzés
Kód:  BESU041
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  7188235170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05