Oldal frissítése

BEKO DS7512GX

186 990 Ft

BEKO DS7512GX

Kevés a hely az otthonodban és a ruhaszárító is mindig útban van? Ebben ez esetben a hatékony BEKO szárítógépbe történő beruházás a megfelelő opció. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép az egyik leggyakrabban használt típus. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy összetett telepítésekre. A szárítógép gyűjtőtartállyal van felszerelve, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosott ruhából lecsapódó nedvességet. A gazdaságos BEKO DS7512GX szárítógép garantálja a legjobb teljesítményt és gondoskodást a mosott ruhák számára az olyan hasznos funkciókkal, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár. A helytakarékos BEKO szárítógép mélysége 5,68 cm. Kisebb mélységének köszönhetően keskeny szárítógépnek minősül, így nem foglal sok helyet.

A csúcstecnológiás BEKO DS7512GX szárítógép fontosabb paraméterei

  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • Az energiahatékony BEKO szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik
  • Tervezése szerint akár 7 kg ruhát képes kezelni
  • A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áram előnyeit
  • Az áttekinthető kijelző tájékoztatást ad az aktuális tevékenységről vagy beállításról
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimalizálja a gyűrődést

A korszerű BEKO DS7512GX szárítógépben rejlő lehetőségek és funkciók csak arra várnak, hogy felfedezd őket

A nagy kapacitású BEKO szárítógépnek köszönhetően rengeteg időt takaríthatsz meg, mert nem kell teregetned és várnod, hogy megszáradjon a ruha. A gyerekzár maximális biztonságot nyújt kisgyermekeid számára, ugyanis megakadályozza, hogy a készüléket kezeljék. Az előlapon található beépített kijelző mutatja az aktuális program vagy beállítások állapotát.

Energiatakarékos BEKO DS7512GX szárítógép

Energiatakarékos és hatékony ruhaszárítás - ezzel a szárítóval nem probléma. Késleltetett indítás funkcióval felszerelt, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben az olcsóbb éjszakai árammal száríthatsz. Csak állítsd be a szárítógépet egy későbbi időpontra és spórolj a villanyszámlán. Az ökonómiai szempontból előnyös BEKO DS7512GX szárítógép a hőszivattyúnak köszönhetően a szárítás során felszabaduló hőt a levegő fűtésére tudja felhasználni, ami csökkenti a hőveszteséget és jelentős energiát takarít meg.

Állítsd be a programot a textíliának megfelelően

A változatos programokat kínáló BEKO szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával segít tökéletes állapotban tartani a ruháidat. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás minimalizálja a gyűrődéseket és kisimítja a kényes szövetek ráncait. A gyűrődésgátló program kiválasztásával elkerülheted a vasalás szükségességét.

A kifogástalan BEKO szárítógép energetikai adatai

A szárítógép nagy mennyiségű ruhát tud kezelni, csökkenti a szárítási időt, ami előnyös a kevés idővel rendelkezők és a gyermekes családok számára. A költséghatékony BEKO DS7512GX szárítógép A+++ energiaosztályú. A szárítógép 7 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg

Szárítógép méretei

Mélység 5,68 cm

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyűrődésgátló rendszer, Gyerekzár
Kód:  BESU043
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7188234580
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10