Oldal frissítése

BEKO BVR 35500 XMS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEKO BVR 35500 XMS

Beépített multifunkciós sütő Beko márkájú mindent kínál a modern konyhai készülékek vársz - energiahatékonyság, elegáns és praktikus, hogy nagyban megkönnyíti az ételek elkészítését. A belső térfogata 80 liter, és a gazdag, köszönhetően a nagyon gazdag menüt programok gond nélkül sütni semmit, csak hogy egy kis ízelítőt. A különlegessége a sütő az osztott funkció és Cook, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre főzni két étel különböző hőmérsékleteken. Valóban osztja a sütőben két sütés terekben, ahol előfordulhat, hogy egy hőmérséklet-különbség 80 ° C-on

legfontosabb jellemzői

  • 3D Sütés többdimenziós hőeloszlást.
  • Split függvény és Cook sütéshez és dvouteplotní
  • Surf fújja a levegőt az oldalán a kemence
  • Üvegajtók Soft bezárása felülettel a könnyű tisztítás
  • Biztonsági tripla üvegajtó
  • hűtőventilátor
  • Hátsó katalitikus lemez
  • Booster

Innovatív programok a legjobb eredményt

Mellett a klasszikus programok, mint a forró levegő, grill és felolvasztás, a sütő egy speciális funkció 3D pörkölés, amelynek során aktiválja az összes fűtőberendezések és a rajongók. Ezzel a többdimenziós hőelosztás lesz elérni tökéletes doneness és nagyon terjedelmes élelmiszerek.
Egy másik szokatlan jellemzője a Surf, ami a forró levegőt fújnak az oldalán a kemence. Ez az egész sütési folyamat nemcsak felgyorsítja, hanem javítja. Potraviny jsou rovnoměrně propečené a připravit můžete až tři různé pokrmy současně bez míchání chutí a vůní.

Kényelmes és biztonságos

Sütő vezérlés történik intuitív érintőképernyős panel animációs kijelző, amely megjeleníti az összes szükséges információt. Karbantartás segít üvegajtó csavarok nélkül NANO bevonat hatékonyan ellenáll a zsírnak és megakadályozza, hogy a ragasztás. Végül, értékelik és beltéri világítás teleszkópos polc vagy biztonságos húz lapot melegkonyhás nélkül az égési sérülések. 
programok:

  • Statikus sütés, pörkölés statikus ventilátor, forró levegő, 3D sütés, pizza, grill ventilátorral Grill, kis grill, alsó fűtés, a hőmérséklet fenntartása, kiolvasztás, lassú főzés alacsony hőmérsékletű sütés Eco sütés ventilátorral

Mellékelt tartozékok:

  • 1 x tepsibe
  • 1 × mély serpenyőben
  • 1 x rostély
  • 2 x teleszkópos polc

Paraméterek

Sütő méretei

Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,4 cm
Mélység 56,7 cm

Sütő színe

Szín Fekete

Sütő felszerelése

Felszereltség 3 rétegű üvegajtó, Gyerekzár, Érintéses vezérlés, Hűtőrendszer

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály A

Sütő térfogata

Űrtartalom 80 l
Kód:  SKBETR001
Termékszám:  7768286712
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10