Oldal frissítése

BEKO BIM 35400 XPS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEKO BIM 35400 XPS

Beépített multifunkciós sütő Beko márkájú mindent kínál a modern konyhai készülékek vársz - energiahatékonyság, elegáns és praktikus, hogy nagyban megkönnyíti az ételek elkészítését. Belső térfogata eléri a 82 litert köszönhetően a nagyon gazdag menüt programok gond nélkül sütni semmit, csak hogy egy kis ízelítőt. Része a sütő, két tepsik, grill és két teleszkópsínnel. 

legfontosabb jellemzői

  • 3D Sütés többdimenziós hőeloszlást
  • Surf fújja a levegőt az oldalán a kemence jobb főzés
  • Touch vezérlés, animáció kijelző
  • üvegajtók
  • 4 üvegajtók
  • Booster
  • takarítás
  • Az ajtó rendszer, Soft bezárása

Innovatív programok a legjobb eredményt

Mellett a klasszikus programok, mint a forró levegő, grill és felolvasztás, a sütő egy speciális funkció 3D pörkölés, amelynek során aktiválja az összes fűtőberendezések és a rajongók. Ezzel a többdimenziós hőelosztás lesz elérni tökéletes doneness és nagyon terjedelmes élelmiszerek.
Egy másik szokatlan jellemzője a Surf, ami a forró levegőt fújnak az oldalán a kemence. Ez az egész sütési folyamat nemcsak felgyorsítja, hanem javítja. Potraviny jsou rovnoměrně propečené a připravit můžete až tři různé pokrmy současně bez míchání chutí a vůní.

Kényelmes és biztonságos

Sütő vezérlés történik intuitív érintőképernyős panel animációs kijelző, amely megjeleníti az összes szükséges információt. Karbantartás segít pirolitikus tisztítási program, amely során 120 percig, hogy távolítsa el az összes törmeléket a nehezen elérhető sarkok a sütőt.Végül, értékelik és beltéri világítás teleszkópos polc vagy biztonságos húz lapot melegkonyhás nélkül az égési sérülések. 
programok:

  • Statikus sütés, pörkölés statikus ventilátor, forró levegő, 3D sütés, pizza, grill ventilátorral Grill, kis grill, alsó fűtés, a hőmérséklet fenntartása, kiolvasztás, sütés Eco ventilátor, Pyro, Eco piro

Paraméterek

Sütő méretei

Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,4 cm
Mélység 56,7 cm

Sütő színe

Szín Fekete

Sütő felszerelése

Felszereltség 3 rétegű üvegajtó, Gyerekzár, Érintéses vezérlés, Hűtőrendszer

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály A

Sütő térfogata

Űrtartalom 82 l
Kód:  SKBETR006
Termékszám:  7768286704
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20