Oldal frissítése

BEKO BCW 14500 BG

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BEKO BCW 14500 BG

Mi annak egy új, modern, beépített elektromos sütő Beko a 40litrovým belső. Köszönhetően gazdag menüt, amely tartalmaz 11 különböző program egyszerre, az ő egyszerű sütni mindent piték Szent Márton liba. Között a hagyományos módok, például a jég- és ventilátor főzés, különlegesség kiemelkedik a sütőben. Tou je funkce mikrovlného vaření. Ennek köszönhetően a sütő helyettesítheti a mikrohullámú sütő.

legfontosabb jellemzői

  • Energia osztály
  • Booster
  • rostély
  • karcsú kialakítás
  • Eco sütés ventilátorral

A megszorító sütő tele modern technológia

Ha sütés értékelik a gyakorlati részleteket, amelyek a BEKO BCW 14500 BG   büszke. Mint például egy ventilátor vagy üvegajtók könnyen tisztítható.A másik nagy előnye, energiahatékony működés osztálynak megfelelő A.

programok:

  • Konvekció, rostélyl, Low rostélyl, kiolvasztás, Eco sütés ventilátorral, hőmérséklet fenntartása, rostélyl ventilátor, mikrohullámú sütés, mikrohullámú sütők, rostélyl + Mikrohullám, rostélyl + ventilátor + mikrohullám + légkeveréses

Paraméterek

Sütő méretei

Magasság 45 cm
Szélesség 59,4 cm
Mélység 54,7 cm

Sütő színe

Szín Fekete

Sütő felszerelése

Felszereltség 3 rétegű üvegajtó, Érintéses vezérlés

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály A

Sütő térfogata

Űrtartalom 40 l
Kód:  SKBETR023
Termékszám:  7758088303
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20