Oldal frissítése

BeeWi Bluetooth Smart LED Color Izzó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeeWi Bluetooth Smart LED Color Izzó

Tegye színesebbé a nappalokat és az éjszakákat!

Cserélje le a meglévő izzókat okos BeeWi izzókra és hozza el otthonába a modern technológiát a megfelelő hangulat megteremtéséhez. A programozható intelligens LED Color izzót könnyedén csatlakoztathatja Bluetooth kapcsolattal a mobiljához és módosíthatja a fény tulajdonságait. Az alacsony fogyasztásű 9 W (60 W hagyományos izzónak felel meg) lámpa beleesik az A +energia osztályba szabványos E27 foglalattal.

BeeWi Bluetooth Smart LED Color
 

16 millió színárnyalat

Hála a BeeWi intelligens Pad mobil alkalmazásnak 16 millió színárnyalat közül választhatja ki a számára legmegfelelőbbet. A meghitt hangulat eléréséhez a fény erőssége is állítható. Az applikáció iOS, Android és Windows támogatással érhető el. 

BeeWi Bluetooth Smart LED Color
 

Távirányító

Az intelligens Gateway (külön megvásárolható) segítségével távolról is vezérelhető az izzó világítása. A termék átlagon felüli élettartammal rendelkezik: 20 év, ami megfelel összesen 15.000 óra világításnak, 750- lumen áramnak.


 

Paraméterek

Foglalat

Foglalat E27

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

További tulajdonságok

További tulajdonságok Smart

Világítás

Fényáram 750 lm

Feszültség és energiafogyasztás

Energiafelhasználás 9 W

Típus és forma

Izzó típusa LED
Forma Klasszikus

Méret

Átmérő 65 mm
Hossz 122 mm
Kód:  BWI009
Termékszám:  BBL229A1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15