Oldal frissítése

BeeWi Bluetooth Smart LED Colour

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeeWi Bluetooth Smart LED Colour

Cserélje le a meglévő izzókat okos BeeWi izzókra és hozza el otthonába a modern technológiát a megfelelő hangulat megteremtéséhez. A programozható intelligens LED Color izzót könnyedén csatlakoztathatja Bluetooth kapcsolattal a mobiljához és módosíthatja a fény tulajdonságait. Az alacsony fogyasztásű 5 W (40 W hagyományos izzónak felel meg) lámpa beleesik az A +energia osztályba szabványos E14 foglalattal.

Legfontosabb jellemzői

  • Energiatakarékosság
  • Válasszon a 16 millió szín közül
  • A termék BeeWi-n keresztül programozható
  • iOS, Android és Windows támogatás
  • 4.0 Bluetooth-al

Döntsön kedve szerint

BeeWi SpartPad alkalmazás segítségével választhat az összesen tizenhat millió színű RGB színpalettából, amellyel megteremtheti a kívánt hangulatot lakásában. A színhőmérséklet 3000 K és 6000 K között változtatható. Az alkalmazás iOS, Android és Windows támogatással működik közelről vagy távolról. Így tablet vagy telefon segítségével akár az ágyból vagy székből is ellenőrizheti a világítást. Az izzó élettartama 20 év, összesen 15.000 óra , 410 lumennel.

 

Paraméterek

Foglalat

Foglalat E14

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

További tulajdonságok

További tulajdonságok Smart

Világítás

Fényáram 410 lm

Típus és forma

Izzó típusa LED
Forma Klasszikus

Méret

Átmérő 50 mm
Hossz 94 mm
Kód:  BWI006
Termékszám:  BBL125A1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20