Oldal frissítése

Beewi Intelligens Bluetooth hőmérséklet és páratartalom érzékelő

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beewi Intelligens Bluetooth hőmérséklet és páratartalom érzékelő

Információk a hőmérsékletről és páratartalomról karnyújtásnyira

Az intelligens Beewi Smart hőmérséklet és páratartalom érzékelő segítségével könnyen ellenőrizheti az aktuális hőmérsékletet és páratartalmat otthona különböző helyiségeiben. Csak csatlakoztassa az érzékelőt a speciális mobilalkalmazással Bluetooth 4.0 interfész segítségével, s máris megtekintheti a kültéri, illetve beltéri hőmérsékletre és páratartalomra vonatkozó információkat, akár egyetlen érintéssel.

Mérési előzmények

A mobilalkalmazás lehetővé teszi a korábban mért értékek nyomon követését 24 órás időtartományban, így a napi, illetve heti hőmérséklet alakulásáak teljes jegyzéke az Ön rendelkezésére áll.

Távoli hozzáférés

Az érzékelő akár nagyobb távolságból is vezérelhető a Smart Gateway internetes kapu segítségével (külön forgalmazott). Ennek köszönhetően a készülék által mért értékeket akár munkahelyéről vagy külföldről is nyomon követheti.

A csomag tartalma:

Intelligens hőmérséklet és páratartalom érzékelő
2 x AAA típusú elem
2 × rögzítő / felfüggesztő szalag
Használati utasítás

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Időjárás figyelés
Kód:  BWI004
Termékszám:  BBW200A1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20