Oldal frissítése

Bébé-Jou tiszta pamut zöld

16 890 Ft

Bébé-Jou tiszta pamut zöld

Szeretnél olyan ruhákat vásárolni, amelyek megfelelnek gyermeked igényeinek és elvárásainak, és emellett kiváló minőségűek is? A divatos Bébé-jou fiú fürdőköpeny remek lehetőség arra, hogy kellemesen melegen tartsd gyermeked zuhanyzás vagy fürdés után. Kényelmet és eleganciát kínáló darab, amely elengedhetetlen minden nap, legyen szó hűvös reggelekről vagy hosszú estékről. Az úszást és a vízparti kikapcsolódást kedvelő gyermekek számára tervezett praktikus és divatos ruhadarab. A köntös derékpántos rögzítése biztosítja, hogy mindenki megtalálja a saját testalkatához illőt. Ha gyorsan szeretnéd megszárítani a hajadat, a fürdőköpeny kapucnija segítségedre lesz.

A puha Bébé-Jou tiszta pamut zöld fürdőköpeny legfőbb előnyei

  • A divatos Bébé-jou fiú fürdőköpeny segítségével zuhanyzás vagy fürdés után könnyedén beburkolhatod a tested, megőrizve a meleget és a kényelmet
  • Mérete: 0-3 év
  • Köszönhetően a pántos rögzítésnek, könnyedén alkalmazkodik minden alakhoz
  • Praktikus kapucnival
  • A nagyszerű Bébé-jou fürdőköpeny anyaga pamut
  • Sima felületű, puha és gyors száradású
  • A kellemes designt fokozza a mutatós zöld szín

A kényelmes Bébé-jou gyermek fürdőköpeny tökéletes kényelmet kínál

A fürdőköpeny ideális választás otthoni öltözködésként, különösen a pizsama fölé. A megbízható Bébé-jou fürdőköpeny gyártása anyaga pamut. Fürdés után a pamut ruhadarabok kényelmes és praktikus megoldást nyújtanak, mivel jól szellőznek és elvezetik a nedvességet. Puhaság, simaság, tökéletes nedvszívó képesség és gyors száradás - ezek elvárt tulajdonságok egy kiváló termékben. A fürdőköntös kellemes dizájnját fokozza a stílusos zöld szín. A dekoratív Bébé-jou fürdőköntös tökéletes puha kényelmet és meghitt melegséget nyújt a fürdőköpeny, amelyet a gyermek feltétlenül megérdemel.

Mérete:

0-3 év

A csomag tartalma:

köntös

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Fiúk
Méret 0-3 év
Bekapcsolás Derékpánt
Anyag Pamut
Kapucni Kapucnival
Szín Zöld

Csomag tartalma

Csomag tartalma Köntös
Kód:  HRAls4841
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929001438

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15