Oldal frissítése

Bébé-Jou tiszta pamut rózsaszín

16 390 Ft

Bébé-Jou tiszta pamut rózsaszín

Szeretnél olyan ruhákat találni, amelyek gyermeked számára nem csak kényelmet, hanem kiváló minőséget is nyújtanak? A kifinomult Bébé-jou lány fürdőköpeny ideális eszköze annak, hogy melegen tartsd gyermeked zuhanyzás vagy fürdés után. A kényelem és a stílus ötvözete, ami elengedhetetlen a mindennapi öltözködés során, legyen szó hűvös reggelekről vagy hosszú estékről. Az úszást, fürdést és a vízparti pihenést szerető gyermekek ideális ruhadarabja. A köntös pántos rögzítése lehetővé teszi, hogy minden testalkathoz igazodjon. Ha hideg időben is száraz hajat szeretnél, a fürdőköpeny kapucnija a tökéletes választás.

A divatos Bébé-Jou tiszta pamut rózsaszín fürdőköpeny fő jellemzői

  • A funkcionális Bébé-jou lány fürdőköpeny zuhanyzás vagy fürdés után kényelmes viseletet biztosít, megőrizve a test melegét és kényelmét
  • Mérete: 0-3 év
  • A pántos rögzítés lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen minden alakhoz
  • Kapucnija is van
  • Az elegáns Bébé-jou fürdőköpeny készítéséhez felhasznált anyag pamut
  • Lágy, sima és hatékonyan száradó
  • Az elegáns kialakítást kiegészíti az ízléses rózsaszín szín

A minőségi Bébé-jou gyermek fürdőköpeny tökéletes kényelmet kínál

A fürdőköpeny kiváló választás az otthoni viselethez, különösen a pizsamát kiegészítve. A kényelmes Bébé-jou fürdőköntös anyaga pamut. A pamut anyagok fürdés utáni viseletre tökéletesek, mivel kiválóan szellőznek és gyorsan száradnak, így a bőr gyorsan megszáradhat és kellemesen érzetet nyújt. Puhaság, simaság, tökéletes nedvszívó képesség és gyors száradás - mindez magától értetődő. A fürdőköntös kellemes dizájnját fokozza a stílusos rózsaszín szín. A mutatós Bébé-jou fürdőköpeny nyújtotta puha kényelmet és meghitt meleget a gyermek nagyon fogja élvezni.

Mérete:

0-3 év

A csomag tartalma:

köntös

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Lányoknak
Méret 0-3 év
Bekapcsolás Derékpánt
Anyag Pamut
Kapucni Kapucnival
Szín Rózsaszín

Csomag tartalma

Csomag tartalma Köntös
Kód:  HRAls4842
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929000189

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15