Oldal frissítése

Bébé-Jou tiszta pamut homok

16 890 Ft

Bébé-Jou tiszta pamut homok

Olyan ruházatot keresel, amely viselése közben úgy érzed, mintha pamutot viselnél? A divatos Bébé-jou fürdőköpeny, amely férfiak és nők számára is ideális, ideális választás arra, hogy kellemesen melegen tartsd magad zuhanyzás vagy fürdés után. Kényelmes és stílusos ruhadarab, ami nélkülözhetetlen a mindennapi öltözködésben, legyen szó hűvös reggelekről vagy hosszú estékről. Ha rajongsz az uszodák, víziparkok és wellnessközpontok iránt, ezt neked találták ki! A pántos rögzítésű köntös rugalmasan alkalmazkodik minden testalkathoz. A kapucni kényelmes és funkcionális része a fürdőköpenynek, ami hatékonyan védi a fejet és elősegíti a haj gyorsabb szárítását.

A stílusos Bébé-Jou tiszta pamut homok fürdőköntös legfontosabb előnyei

  • A nagyszerű Bébé-jou fürdőköpeny zuhanyzás vagy fürdés után könnyedén beburkolja a testet, kellemes érzetet és meleget biztosítva
  • Mindkét nem számára alkalmas
  • Mérete: 0-3 év
  • Köszönhetően a pántos rögzítésnek, könnyedén alkalmazkodik minden alakhoz
  • Van kapucnija
  • A minőségi Bébé-jou fürdőköpeny készítéséhez felhasznált anyag pamut
  • Puha, sima és jól száradó kialakítás
  • Az elegáns kialakítást is hangsúlyozza a tetszetős bézs szín

A kényelmes Bébé-jou fürdőköpennyel élvezd a határtalan kényelmet

A fürdőköpeny remek kiegészítője a pizsamának otthoni pihenés közben. A praktikus Bébé-jou fürdőköntös gyártási anyaga pamut. A pamut anyag tökéletes fürdés utáni viseletre, mivel kellemes tapintású, jól szellőző és hatékonyan elvezeti a nedvességet. Puhaság, simaság, tökéletes nedvszívó képesség és gyors száradás - mindezek elengedhetetlenek egy jó termék számára. A fürdőköpeny kellemes designját fokozza az elegáns bézs szín. A dekoratív Bébé-jou fürdőköpeny kényelme elengedhetetlen a megérdemelt pihenés és kikapcsolódás pillanataiban.

Mérete:

0-3 év

A csomag tartalma:

köntös

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Uniszex
Méret 0-3 év
Bekapcsolás Derékpánt
Anyag Pamut
Kapucni Kapucnival
Szín Bézs

Csomag tartalma

Csomag tartalma Köntös
Kód:  HRAls4843
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929000271

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15