Oldal frissítése

Bébé-Jou pelenkázóvödör fedővel Breeze Green

6 390 Ft

Bébé-Jou pelenkázóvödör fedővel Breeze Green

A Bébé-jou pelenka kukával egy praktikus és sokoldalú segítőt kapsz a baba ápolásához. Értékelni fogod, hogy könnyen beledobható a használt pelenka, így a terület tiszta és higiénikus marad. Azonban ez a Bébé-jou kuka még ennél is többet nyújt. Intelligens kialakításának köszönhetően ideális társ a baba fürdetéséhez. Az alján beépített fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a kuka feltöltését és kiürítését. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen szabályozhasd a víz mennyiségét a Bébé-jou kádban a baba igényeinek megfelelően.

A Bébé-jou tetővel ellátott pelenka kuka legfontosabb jellemzői - Breeze Green

  • A Bébé-jou pelenka kuka alkalmas pelenkázásra, valamint vízvételezésre, de akár újszülött fürdetésére is
  • Térfogata 14 liter
  • Erős, összecsukható fogantyúval rendelkezik, amelyre ergonomikus markolat került
  • Praktikus fedél véd a pelenkaszag ellen
  • Stabilizátor-, BPA- és ftalátmentes.
  • A Bébé-jou kuka szélei nem élesek
  • A gyártáshoz kiváló minőségű polietilént választottak

A pontos vízmennyiség a Bébé-jou kádhoz

A 14 literes űrtartalommal a vödör tartalma pontosan megfelelő méretű a Bébé-jou kádban való fürdéshez. Biztos lehetsz benne, hogy soha nem lesz túl sok víz a kádban, így biztosítva a biztonságot és a kényelmet fürdés közben. Ha vizet kell önteni a kádba, azt könnyen megteheted a vödör alján lévő beépített fogantyú segítségével.

Színválaszték mindenkinek

A színek és minták széles választékának köszönhetően olyan Bébé-jou kukát választhatsz, amely nem csak funkcióját tölti be tökéletesen, hanem illeszkedik a fürdőszoba berendezéséhez is. A felhasznált anyagok környezetbarátok, és a kuka praktikus fedéllel is rendelkezik. A fedeles Bébé-jou pelenka kuka tökéletes szövetségesed lesz a tisztaság, a higiénia és a kényelem terén gyermeked mindennapi gondozásában.

Méretek:
36,5 × 32 × 28 cm
Tömeg:
0,826 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Praktikus fedéllel
Kód:  BABYls1174
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929003388

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20