Oldal frissítése

Bébé-Jou Frottír fürdőköpeny Steppe

5 1 értékelés
14 790 Ft

Bébé-Jou Frottír fürdőköpeny Steppe

Az a szándékod, hogy olyan ruhadarabot találj, amely kellemesen puha és sima, mint a pamut? A megbízható Bébé-jou fürdőköpeny, amely mindkét nemnek megfelelő, ideális választás arra, hogy kellemesen melegen tartsd magad zuhanyzás vagy fürdés után. Kényelmet és eleganciát kínáló darab, amely elengedhetetlen minden nap, legyen szó hűvös reggelekről vagy hosszú estékről. Ha rajongsz az uszodák, víziparkok és wellnessközpontok iránt, ezt neked találták ki! A köntös pántos rögzítése biztosítja a tökéletes illeszkedést minden testalkathoz, akár hosszú időn keresztül is. A kapucni kényelmes és praktikus megoldást kínál a fej és a haj védelmére.

A minőségi Bébé-Jou Frottír fürdőköpeny Steppe fürdőköpeny főbb előnyei

  • A puha Bébé-jou fürdőköpeny zuhanyzás vagy fürdés után könnyedén beburkolja a testet, kellemes érzetet és meleget biztosítva
  • Tökéletes választás mind a férfiak, mind a nők részére
  • Mérete: 0-3 év
  • A pántos rögzítés segítségével könnyen és pontosan illeszkedik minden alakhoz
  • Praktikus kapucnival ellátva
  • A remek Bébé-jou fürdőköntös anyaga frottír
  • Kellemesen puha és sima kialakítás
  • Az elegáns designt is hangsúlyozza az ízléses bézs szín

A divatos Bébé-jou fürdőköpennyel tapasztald meg az abszolút kényelmet

A fürdőköpeny tökéletesen passzol a pizsama mellé, mint otthoni öltözék. A kényelmes Bébé-jou fürdőköntös készítéséhez használt anyag frottír. A bársony tökéletes választás a hideg napokra, mert luxus érzetet nyújt és melegséget biztosít. A puhaság, simaság, tökéletes nedvszívó képesség és gyors száradás mindannyian fontosak egy minőségi termék számára. A fürdőköpeny elegáns formatervezését kiegészíti az ízléses bézs szín. A vonzó Bébé-jou fürdőköpeny kényelme elengedhetetlen a megérdemelt pihenés és kikapcsolódás pillanataiban.

Mérete:

0-3 év

A csomag tartalma:

köntös

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Uniszex
Méret 0-3 év
Bekapcsolás Derékpánt
Anyag Frottír
Kapucni Kapucnival
Szín Bézs

Csomag tartalma

Csomag tartalma Köntös
Kód:  HRAls4837
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929002817

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05