Oldal frissítése

Bébé-Jou frottír fürdőköpeny Ocean Vibes

5 1 értékelés
14 790 Ft

Bébé-Jou frottír fürdőköpeny Ocean Vibes

Olyan ruhákat keresel gyermekednek, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem kiváló minőségűek is? Az elegáns Bébé-jou fiú fürdőköpeny ideális választás arra, hogy kellemesen melegen tartsd gyermeked zuhanyzás vagy fürdés után. Kényelmes és stílusos ruházat, ami nélkülözhetetlen minden nap, legyen szó hűvös reggelekről vagy hosszú estékről. Az úszást, fürdést és a vízparti pihenést szerető gyermekek ideális ruhadarabja. A köntös pántos rögzítése megfelelő megoldást kínál minden testalkat számára. A kapucni nemcsak meleg érzetet nyújt, hanem hatékonyan segíti a haj gyorsabb szárítását is.

Az elegáns Bébé-Jou frottír fürdőköpeny Ocean Vibes fürdőköpeny főbb jellemzői

  • A divatos Bébé-jou fiú fürdőköpeny segítségével zuhanyzás vagy fürdés után kellemesen bebugyolálhatod a testet, megőrizve a meleget és a kényelmet
  • Mérete: 0-3 év
  • A derékpántos rögzítés lehetővé teszi a könnyű alkalmazkodást minden alakhoz
  • Van kapucnija
  • A puha Bébé-jou fürdőköntös anyaga frottír
  • Lágy anyagú, sima és hatékony száradású
  • Az elegáns designt is hangsúlyozza a dekoratív zöld szín

A kényelmes Bébé-jou gyermek fürdőköpeny tökéletes kényelmet kínál

A fürdőköpeny tökéletesen illeszkedik a pizsamához, így megfelelő otthoni kényelmet biztosít. A funkcionális Bébé-jou fürdőköntös anyaga frottír. A bársony anyagú ruhadarabok kiválóak hideg időben, mert puhaságukkal és melegségükkel védelmet nyújtanak. A puhaság, simaság, tökéletes nedvszívó képesség és gyors száradás esszenciális tulajdonságok egy termék számára. A fürdőköntös elegáns kialakítását is hangsúlyozza a tetszetős zöld szín. Az ízléses Bébé-jou fürdőköpeny puha kényelme és meghitt melege elengedhetetlen a gyermek számára.

Mérete:

0-3 év

A csomag tartalma:

köntös

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Fiúk
Méret 0-3 év
Bekapcsolás Derékpánt
Anyag Frottír
Kapucni Kapucnival
Szín Zöld

Csomag tartalma

Csomag tartalma Köntös
Kód:  HRAls4840
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929005917

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20