Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BeautyRelax Vacuform

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeautyRelax Vacuform

Ints búcsút a cellulitisznek

A BeautyRelax Vacuform egy forradalmian új masszázs eszköz az intenzív vákuumos testmasszázshoz, amely egyszer és mindenkorra megszabadít a cellulitisz tüneteitől. A Vacuform 3 eltávolítható applikátort tartalmaz, és a problémás területek hatékony kezeléséhez 5 szívóerő-szint beállítását teszi lehetővé. Használata után a bőr puhább tapintású, rugalmasabb és erősebb lesz.


A BeautyRelax Vacuform masszázs eszköz legfontosabb jellemzői

  • Masszázskészülék nyirokmasszázshoz
  • Vákuum használatával enyhíti a cellulitisz tüneteit
  • Pozitívan befolyásolja a bőr egészségét és megjelenését
  • A készülék használata fájdalommentes és nem invazív
  • 5 Intenzív szívóerő és 3 cserélhető fej
  • Fotonterápia 3 lámpával
  • Töltés USB kábellel
  • Jól olvasható LCD kijelző kék háttérvilágítással
  • Egyszerű működés

Helyi nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs a leghatékonyabb fegyver a cellulitisz elleni küzdelemben. Az izmok ritmikus masszírozásának köszönhetően a testben megfelelő nyirokkeringés keletkezik, ami hozzájárul a vérben található méreganyagok hatékony eltávolításához. A Vacuform masszázsterápia mindennapos használatával megszabadulhatsz a nemkívánatos duzzanatok és a csúnya narancsbőr problémás területeitől.
Ez a kezelés alkalmas a combok belső és külső részének, a karok, a fenék, a has, a mellkas és a mellek területére.


3 fázisú kezelés

A vákuummasszázs 3 lépésből áll. Először is, a test egyes részeinek bőr alatti szövetét magába szívja a vákuum, amit kézi masszázs követ, végül pedig fokozatosan felszabadul a vákuum alatti nyomás. A készülék mozgása közben a bőrt mechanikusan stimulálja a fej széle, amely intenzív kompressziós nyirokmasszázst biztosít a kiválasztott testrész területére.


Hatékony emlőfeszesítés

A BeautyRelax Vacuform hatékony eszköz a mellek formálására és feszesítésére is. Mivel mindegyik terület különböző applikátor méretet és szívóerőt igényel, 5 vákuum intenzitás áll rendelkezésedre. A nagyobb teljesítmény ideális a mély, intenzív masszázshoz míg a kisebb testrészek megnövekedett érzékenységük miatt simább szívóerővel kezelendők.




Kód:  BEAMA660
Termékszám:  BR-1230

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10