Oldal frissítése

BeautyRelax Skintwist

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeautyRelax Skintwist

A BeautyRelax Skintwist masszázskészülék 5 funkciót nyújt egyetlen kis és kompakt eszközben. Bőrödet hideggel, meleggel, vörös fénnyel, kék fénnyel és oszcillációs terápiával kezelheted. A Skintwist 3 üzemmódja ezeket kombinálja. Az eszköz bármilyen bőrtípuson használható, még az ilyen kezelésekre érzékeny bőrön is, mivel rendkívül gyengéden bánik bőröddel. Valamennyi kezelés biztonságos és fájdalommentes. Kezeld bőrödet mindennap olcsón, és saját otthonodban kényelmesen.

A BeautyRelax Skintwist masszázskészülék főbb jellemzői

  • A BeautyRelax Skintwist revitalizálja, fiatalítja és szépíti a bőrt
  • 5 funkció egy eszközben
  • Hideg és meleg váltakozása
  • Photon terápia vörös és kék fénnyel
  • Gyengéd rezgő masszázs
  • Rendkívül kíméletes a bőrhöz
  • Biztonságos, fájdalommentes kezelés
  • Minden  bőrtípushoz hazsnálható (normál, száraz, zsíros, érzékeny, nőknek és férfiaknak egyaránt)
  • Két rozsdamentes acél aplikátor
  • Egyszerű vezérlés gombokkal, könnyen kezelhető
  • 10 perc után automatikusan kikapcsol
  • Kicsi, könnyű, kompakt, mégis hatékony masszázskészülék

A hideg és a meleg megfiatalítja bőrödet

Érdekes, hogy a felváltva alkalmazott hideg és meleg jótékony hatással van bőrödre. A BeautyRelax Skintwist ezt jól tudja, ezért ezt a technológiát alkalmazza. Az 5 °C közeli hőmérséklet a természetes méregtelenítést segíti, összehúzza a pórusokat, segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát és ruganyosságát. A 42 °C közeli meleg megnyitja a pórusokat, amelyek így alaposan megtisztulnak, egyben segíti a vérkeringést is. A hideg-meleg váltás egyetlen gombnyomással történik.

A fotonok szépítő ereje - foton terápia

A fotonterápia nem más mint fényterápia. A fényterápia az egyik legrégebbi bőrápolási módszer. A fotonterápia LED-eket bocsát ki, amelyek egy bizonyos hullámhosszon természetes fényt sugároznak, majd fotonok formájában fájdalommentesen behatolnak a sejtekbe, amelyek fényreceptorokat aktiválnak. A BeautyRelax Skintwist fotonterápiája kétféle fénnyel dolgozik, vörössel és kékkel. A vörös fokozza a kollagéntermelést, elősegíti az aktív hatóanyagok felszívódását, javítja a vérkeringést és gátolja a pigmentálódást. A kék fény elpusztítja az ártalmas baktériumokat, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van, és megakadályozza a pattanások kialakulását. Az oszcillációs terápia szintén javítja a vérkeringést, a sejtek életerejét és az anyagcserét. A kezelés után bőröd simább és rugalmasabb lesz.

Rezgési frekvencia:
10 000 rezgés / perc

Meleg hőfok:
42 °C

Hideg hőfok:
5 °C

A vörös fény hullámhossza:
625 nm

A kék fény hullámhossza:
465 nm

Teljesítmény:
5 W

Áramellátás:
USB kábel

Töltési idő:
körülbelül 2 óra

Méret:
6 x 2 x 2 cm

Tömeg:
190 g

 
Kód:  BERPT001
Termékszám:  BR-1160

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20