Oldal frissítése

BeautyRelax Rflift Ultimate

Leárazás -18 %
48 990 Ft 59 390 Ft

BeautyRelax Rflift Ultimate

Ez az eszköz az érett és fáradt bőrre irányul, és az arcon, nyakon és dekoltázson megjelent ráncokat közvetlenülcélozza a kollagén és a rugalmas rostok átalakításával. A BeautyRelax Rflift Ultimate otthoni és szépségszalonokban történő használatra készült, és minden bőrtípusra alkalmas. A legmodernebb eszköz teljesen biztonságos, nem invazív és hatékony. A BeautyRelax Rflift Ultimate 4 automatikus programot, 3 fokozatú intenzitást és 5 fejlett technológiát kínál: rádiófrekvencia, EMS-impulzusok, galvánáram, fotonfény (kék és vörös) és rezgések. A ránctalanító masszírozó beépített újratölthető li-ion akkumulátorral, praktikus állvánnyal és fényűző, teljes testet átfogó fém kialakítással rendelkezik.

A BeautyRelax Rflift Ultimate Massager legfontosabb jellemzői

  • A modellt úgy tervezték, hogy csökkentse a ráncokataz arc, a nyak és a dekoltázs területén
  • A BeautyRelax Rflift Ultimate alkalmas otthoni és szalonban történő használatra.
  • 4 automatikus programmal és 3 intenzitási beállítással
  • Az Rflift Ultimate 5 fejlett technológiát kínál:rádiófrekvencia, EMS-impulzusok, galvánáram, vörös és kék fény és rezgés.
  • A nem invazív alkalmazás egyszerű, gyors és biztonságos
  • A BeautyRelax Rflift Ultimate az érett és fáradt bőrt célozza meg
  • A kollagén és a rugalmas rostok átalakításának közvetlen célzása
  • Élvonalbeli multipoláris rádiófrekvenciás technológia
  • A szem körüli sötét karikák csökkentése
  • A bőrtónus kiegyensúlyozása és a pigmentfoltok elnyomása
  • A csúcskategóriás kozmetikai eszköz növeli a bőr rugalmasságát
  • Az Rflift Ultimate kényelmetlenség nélkül kezel
  • Fotonterápia vörös és kék fénnyel
  • Lifting hatás és a jellegzetes arckontúrok kiemelése
  • A kozmetikai ránctalanító gép minden bőrtípusra alkalmas
  • Hordozható kialakítás a beépített újratölthető li-ion akkumulátornak köszönhetően
  • Praktikus állványt tartalmaz
  • Luxus teljes fém kialakítás
  • A BeautyRelax Rflift Ultimate biztosítja a fiatalos és ragyogó megjelenést.

A BeautyRelax Rflift Ultimate modern technológiát kínál a kezeléshez

A kozmetikai eszköz fejlett rádiófrekvenciás hullámtechnológiát használ. Az applikátorfej érintkező felületei rádiófrekvenciás energiát juttatnak a bőr alatti rétegbe, amelynek teljesítményét, frekvenciáját és időtartamát saját magad szabályozhatod. Nagyon egyszerű és kényelmes a használata, és intuitív a működtetése. A kezelés az arc "bélyegzésének" vagy gyorsabb, rövid mozdulatoknak a formájában történik, és mivel az érintkezési felületek speciálisan kialakítottak, könnyen, hézagmentesen lehet alkalmazni az egész arcfelületre.

A galvánáram az egyik alapvető kozmetikai kezelés

Amikor az applikátorfej érintkezik a bőrrel, a tested és a készülék közötti áramkör bezárul. A BeautyRelax Rflift Ultimate egy meghatározott feszültségű áramot termel. A negatív töltésű galvánáram megkönnyíti a kozmetikai termékek bizonyos anyagainak behatolását a bőrbe, megakadályozva, hogy kiszáradjon a felszíne, és növeli a hatékonyságot.

A felhordófej érintkező felületei EMS-impulzusokat generálnak

Az elektromos impulzusok mélyen behatolnak a bőr felső részén keresztül, közvetlenül az arcizmokba, és az izomrostok szerkezetét célozzák meg, akárcsak a klasszikus elektrostimulátorok, amelyek a test kiválasztott részein lévő izmokat stimulálják zselés ragasztóelektródákon keresztül. A mikroáram-technológia ugyanazon az alapon nyugszik, mint az EMS-impulzusok, de ezek az impulzusok meghatározott frekvenciával és teljesítménnyel rendelkeznek. A mikroáram a bőrrétegbe hatolva támogatja a rugalmas rostokat. A tanúsított BeautyRelax Rflift Ultimate EMS programja révén javított bőrszerkezetet, bőrtónust, fokozott rugalmasságot és javított arckontúrokat érhetsz el. Ezzel a rendkívül biztonságos kezelési módszerrel bőröd megfiatalodik és ragyogó megjelenésű lesz.

A BeautyRelax Massager 465 és 625 nm közötti hullámhosszúságú fotonterápiát kínál

A fény nem invazív módon és fájdalommentesen juthat be a sejt belsejébe. A fotonterápia fotonok formájában áramló energia formájában hatol be a szervezetbe. A BeautyRelax Rflift Ultimate fotonterápiás masszírozó készülék által kínált vörös fény a legmélyebbre hatol, ezért elősegíti a vérkeringést és különösen a kollagéntermelést. A kék fény segíthet az arc visszerességén, erősíti a szöveteket, zsugorítja a pórusokat, csökkenti a ráncokat és a puffadtságot, és mivel antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van, remekül megelőzi a pattanásokat, erősíti a szövetet, zsugorítja a pórusokat, csökkenti a ráncokat és a puffadtságot, és antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van, nagyszerű megelőzés a pattanások kialakulása ellen.

A vibrációs üzemmód szárazon vagy tápláló krémekkel vagy hidratáló gélekkel kombinálva is alkalmazható

A vibrációs üzemmód nagyon könnyen használható, és biztosítja a jobb vérkeringést az arc területén, ezáltal serkenti a nyirokrendszert és jobban eltávolítja a szennyeződéseket a szervezetből. A gyengéd vibrációs masszázs technológiailag az egyik legegyszerűbb, mégis nagyon hatékony bőrkezelési technika. A BeautyRelax Rflift Ultimate használható a bőr hámlasztására önmagában vagy tápláló krémekkel és hidratáló gélekkel kombinálva. A ránckozmetikai eszköz minden bőrtípusra alkalmas.

Rádiófrekvencia:
1Mhz

Tápellátás:
Újratölthető Li-ion akkumulátor 1000mAh kapacitással

Akkumulátor töltése:
USB kábel 220V-os hálózati adapterrel (tartozék)

Méretek:
15 × 4,6 × 4 cm

Tömeg:
250 g

Paraméterek

Típus

Típus Masszázs gép

Használat

Használat Arc

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Vérkeringés serkentő, Szem alatti karikák csökkentése, Segíti a kozmetikai termékek felszívódását

Masszázstípus

Masszázstípus Elektrostimulációval, EMS, Vibrációs masszázs, Fényterápia
Programok száma 4
Intenzitási szintek 3

Tulajdonságok

Szín Ezüst
Tulajdonságok Ergonomikus kialakítás
Funkciók Intenzitás beállítása, Rádiófrekvencia, Rezgés, Frekvencia beállítás

Csomagolás

Csomag tartalma USB kábel

Méret & súly

Tömeg 250 g
Magasság 4 cm
Szélesség 4,6 cm
Hosszúság/mélység 15 cm

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elemes

Elemek

Elemek típusa Li-ion újratölthető
Elemek mellékelve Igen
Akkumulátor-kapacitás 1 000 mAh
Kód:  BEAMP515
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166121515

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20