Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BeautyRelax Poremax HOT&COLD

3,3 10 értékelés
24 490 Ft

BeautyRelax Poremax HOT&COLD

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD készlet átfogó és rendszeres bőrápolást kínál. Olyan készüléket tartalmaz, amely a vákuumos szívástól a hőterápiáig számos technikát kombinál, valamint 5 cserélhető tartozékkal is rendelkezik. A vákuumos szívás különösen hasznos az orr területén található mitesszerek esetében. A készülék a fej segítségével felszívja az eltömődött pórusokat, és a bőr gyulladása vagy irritációja nélkül tünteti el a szennyeződéseket. A BeautyRelax Poremax másik jellemzője a bőr felmelegítése, amelynek köszönhetően a pórusok megnyílnak, és a szennyeződések könnyebben eltávolíthatók lesznek. Ugyanezt a funkciót használhatod a kozmetikai termékek felvitelénél is, amelyek így könnyebben behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. 

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD tisztító készlet főbb jellemzői

  • A BeautyRelax Poremax HOT&COLD készlet átfogó és rendszeres bőrápolást biztosít
  • Vákuumszívást és hőterápiás technikákat alkalmaz
  • 5 cserélhető tartozékkal
  • A vákuumszívó eltávolítja a mitesszereket és tisztítja a pórusokat
  • Megakadályozza a bőrgyulladást és irritációt
  • Bőrmelegítő funkcióval rendelkezik a pórusok könnyebb megnyílása érdekében
  • A BeautyRelax Poremax hűsítő funkcióját az irritált és kipirosodott bőr megnyugtatására is használhatod
  • USB kábel mellékelve
  • Az LCD kijelző mutatja az akkumulátor állapotát és a vákuumszívás intenzitását
  • Kompakt méretek és könnyű tömeg

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD praktikus eszköz a rendszeres bőrápoláshoz

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD több technológiát egyesít, hogy a lehető legjobb eredményt érd el a bőrápolásban. Élvezheted a vákuumszívással történő tisztítást, amelyet kellemes hőterápia egészít ki. Különböző kezelések exkluzív kombinációját kínálja egyetlen készülékben. A BeautyRelax Poremax HOT&COLD egy háttérvilágítású LCD kijelzővel, 5 cserélhető applikátorral és 5 intenzitásfokozattal rendelkezik.

Vess véget a mitesszereknek egyszer és mindenkorra

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD alaposan megtisztítja a bőrt és segít eltávolítani a mitesszereket. A készülék applikátor feje beszívja a bőrt, az applikátor széle pedig eltávolítja a szennyeződéseket, mitesszereket és a csúnya fehér pontokat a felszínről. Vége a bosszantó kézi nyomkodásnak, amely jelentős bőrpírt és bőrirritációt okoz. Ha a készüléket alkalmazod, a felületi pigmentfoltok és pórusok finomodnak. A BeautyRelax Poremax HOT&COLD rendkívül hatékony, mégis gyengéd a bőrhöz!



BeautyRelax Poremax HOT&COLD könnyű power adagolással

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD kezelés során könnyedén változtathatod a vákuum szívóerejét. Összesen 5 teljesítményszint áll rendelkezésedre, amelyeket igényeid szerint állíthatsz be. Erősen szennyezett bőr esetén használd a legerősebb, 5. fokozatot. A kisebb teljesítményszinteket helyi arcmasszázshoz tervezték. A legmagasabb szinten a BeautyRelax Poremax HOT&COLD akár 70 KPA vákuumot is létrehozhat. Fordíts különös figyelmet a vákuumszívás nagy teljesítményére. Magas szintű bőrápolás csak akkor érhető el, ha elegendő energiával rendelkezik!

A hő megnyitja a bőr pórusait

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD készülék hőhatást gyakorol a bőrre, amely megnyitja a bőr pórusait. A szépségszalonban ez az a lépés, amelyet a bőr hámlasztása után alkalmaznak. A pórusok megnyitása a bőr mélytisztításának abszolút alapja. A pórusok képesek a kozmetikai termékekből származó tápanyagokat mélyebben a bőrbe szívni. A kozmetikusok leggyakrabban gőzölős törülközőt használnak; a törülközőt helyettesítheted a BeautyRelax készülékkel.

Kivételes hűsítő funkció

A BeautyRelax Poremax a melegítés mellett hűsítő funkcióval is rendelkezik. Akkor használatos, amikor az irritált és kipirosodott bőrt nyugtatni kell a kozmetikai beavatkozások után, vagy amikor a bőr hosszú ideig ki van téve a napfénynek. Ugyanakkor hűtés hatására a pórusok összezsugorodnak, amely által ami kevésbé lesznek láthatók.


Bőrápolás 3 lépésben

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD használata egyszerűbb, mint gondolnád. A készülék többfunkciós, és egyszerre 3 különböző eszközt kínál. A kezelés nem vesz igénybe túl sok időt, ezért könnyű szokást kialakítani a rutinszerű kezelésekkel, amelyek elengedhetetlenek az egészséges és szép bőr megőrzéséhez. 3 különböző típusú készülék, egyben.

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD 5 cserélhető applikátort tartalmaz

A BeautyRelax Poremax HOT&COLD 5 cserélhető applikátorral rendelkezik, amelyeket igényeid szerint választhatsz. Mindenkinek más az arc mérete, alakja és érzékenysége. Ezért fontos a megfelelő applikátor kiválasztása. Az egyes applikátorokra vonatkozó utasítások csak általánosak. A gyakorlatban kipróbálhatod, hogy melyik applikátor kombináció a legjobb számodra. Lehet, hogy hosszútávon néhányat egyáltalán nem is fogsz használni.

1. A nagy átmérőjű kerek hegyű applikátor alkalmas homlok vagy orr kezelésére. Ideális a mitesszerek eltávolítására, de használhatod az arc vagy a dekoltázs kezelésére is.
2. A kör alakú bőrtisztító applikátor tökéletesen alkalmas az elhalt hámsejtek és a bőrmaradványok eltávolítására. A nagyon vékony bőrű területek kivételével (pl. halánték) az egész arcon használható.
3. Az arc T-zónájának kezeléséhez az alap átmérőjű kör alakú applikátort használhatod. Zsíros bőr esetén ajánlott. Emelő hatást és hatékony masszázst nyújt az intenzív vérkeringésért.
4. A kisebb átmérőjű kerek hegyű applikátor nagyon kicsi, több ránccal rendelkező területek kezelésére szolgál. Ideális az érzékeny bőr vagy a mitesszeres arcfelületek mélytisztítására.
5. A közepes átmérőjű kerek hegyű applikátor kiválóan alkalmas az ajkak, az orr és az orr körüli ráncok kezelésére. Használható a bőr tisztítására és a finom vonalak és ráncok eltüntetésére.

A BeautyRelax egyszerű töltése és szállítása

A készülékhez tartozik egy USB-kábel a töltéshez. Teljes 4 órás töltés után a használati idő körülbelül 2 óra. Az akkumulátor állapotjelzője megjelenik az LCD-képernyőn, mint ahogy a vákuumszívás intenzitása is, amely 5 különböző szint közül választható. Kompakt méreteinek és kis tömegének köszönhetően a BeautyRelax kényelmesen becsomagolható utazáshoz.


Paraméterek

Típus

Típus Vákuumos tisztító

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás

Típus

Típus Vákuumos

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED töltésjelző, Kijelző, Intenzitás beállítása

Csomag tartalma

Csomag tartalma Útmutató, Feltét, Töltőkábel

Méretek

Magasság 190 mm
Szélesség 40 mm
Mélység 45 mm

Tápellátás

Áramforrás Elemes

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás
Kód:  BEAMP917
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BR-1490

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15