Oldal frissítése

BeautyRelax PlasmaForce

5 1 értékelés
66 290 Ft

BeautyRelax PlasmaForce

A BeautyRelax PlasmaForce bőrápoló készülék minden bőrtípus számára ideális. Egyesíti a plazmakezelés technológiáját az esztétikai bőrkezelésre használt ózonnal. Jelentősen visszaszorítja az öregedés jeleit és segít a már kialakult pigmentfoltok világosításában. Végül, de nem utolsósorban a BeautyRelax PlasmaForce kiemelkedő antibakteriális hatással rendelkezik. Hatékonyan harcol a bőrön megjelenőbaktériumok, penészgombák és atkák ellen. Gátolja a Staphylococcus aureus elszaporodását, amely felelős a különböző bőrgyulladások és fertőzések kialakulásáért.

A BeautyRelax PlasmaForce bőrápoló készülék legfontosabb jellemzői

  • A BeautyRelax PlasmaForce ideális minden bőrtípus számára
  • Kombinálja a plazmakezelés technológiát az ózonos kezeléssel
  • Elnyomja az öregedés jeleit és világosítja a pigmentfoltokat
  • Antibakteriális hatással rendelkezik
  • Hatékony a baktériumok, a penészgombák és az atkák ellen
  • A BeautyRelax PlasmaForce gátolja a Staphylococcus aureus elszaporodását
  • Megelőzés az egészséges és szép bőr érdekében

BeautyRelax PlasmaForce egyenértékű a professzionális kozmetikai gépekkel

A BeautyRelax PlasmaForce új generációs készülék szabadalmaztatott plazmakezelés technológiája non-invazív kozmetikai bőrkezelésnek számít. A BeautyRelax PlasmaForce rendszeres használatával valódi, látható eredményeket érhetsz el otthon. Kiemelkedő antibakteriális kezelést kínál a bőrön található baktériumok, penészgombák és atkák ellen. Aktívan veszi fel a harcot a bőr öregedésével szemben.Támogatja a bőr rugalmasságának növelését. A BeautyRelax PlasmaForce-szal nincs szükséged speciális, drága kozmetikai termékekre. A BeautyRelax PlasmaForce valódi megelőzést kínál és remek választás az egészséges és szép bőr megőrzéséhez!

BeautyRelax PlasmaForce - az ózonos plazmakezelés technológiája

A BeautyRelax PlasmaForce az ózonnal történő plazmakezelés technológiáját alkalmazza. Ahogy öregszünk, a bőr jellemzői és általános megjelenése megváltozik. A hámréteg idővel elvékonyodik. A pigmentfoltok még jobban látszanak. A kollagéntermelés lelassul. A bőr rugalmassága csökken és az arc kontúrja megereszkedik. A ráncok mélyülnek és láthatóbbá válnak. A plazmakezelés technológiája és az ózon valóban működőképes megoldást jelent e folyamatok visszafordítására. Az ózonos plazmakezelés a nem kívánt bőrhibák megelőzésére is remek választás.

A plazma felhasználásának előnyös hatásai a kozmetikai iparban

Az esztétikai és kozmetikai ágazatban az új technológiák fejlesztése mindig két alapvető célt szolgál: egyrészt azt, hogy az esztétikai kezelés a lehető legkevesebb fájdalmat okozza, ugyanakkor a lehető legnagyobb szépítő hatást fejtse ki. A BeautyRelax PlasmaForce mindkét feltételnek megfelel. Fordítsd előnyödre az idő múlását! Fedezd fel a plazmakezelés előnyeit még ma!

Tudtad, hogy a bőröd tele van baktériumokkal?

Hiába ápolod intenzíven és rendszeresen az arcodat, a baktériumok még mindig egy lépéssel előtted járnak. Bár a bőröd első pillantásra tisztának tűnhet, a nagyított mikroszkópos nézet sokkot fog okozni! A baktériumok, penészgombák és esetleg a mikroorganizmusok különböző formái csak többszörös nagyítás után láthatók. Jelenlétük mérhetetlen negatív hatással van a bőr állapotára.

BeautyRelax PlasmaForce kerámia kezelőfejjel

A BeautyRelax PlasmaForce kerámia kezelőfelülete nagy frekvenciás feszültséggel egyenáramot generál. A plazmakisülés a készülék kerámia kezelőfeje és a bőr között keletkezik. A kisülés a levegőben található oxigénatomokat használja fel. A kezelőfejnek a bőrhöz való közelítésével plazmakisülés keletkezik, amely sterilizálja a bőrt és kompromisszumok nélkül távolítja el a rajtalévő összes baktériumot.

Antibakteriális kezelés a BeautyRelax PlasmaForce-szal

A plazmán alapuló bőrkezelés a legjobb antibakteriális hatást nyújtja, amit csak adhatsz a bőrödnek. A BeautyRelax PlasmaForce használata rendkívül egyszerű és gyors. A plazmakezelés kompromisszumok nélküli, romboló, célzott hatás minden nemkívánatos mikroorganizmusra.

Gyönyörű és egészséges bőr a BeautyRelax PlasmaForce készülékkel 

Száraz, zsíros, érzékeny, normál vagy kombinált bőröd van? A bőrtípusunkat meghatározó genetikai állományt nem tudjuk megváltoztatni. A baktériumok, vírusok vagy különböző mikroorganizmusok jelenléte a bőr felületén tovább súlyosbíthatja a bőrtípus negatív hatásait. Fokozott pattanásképződés (1), kitágult pórusok (2), kellemetlen viszketés (3) vagy a bőr fokozott zsírossága (4). Megfelelő odafigyeléssel ezt a kedvezőtlen örökséget a bőröd javára fordíthatod!

BeautyRelax PlasmaForce segít az egészséges bőr elérésében

A baktériumok, vírusok vagy különböző mikroorganizmusok jelenléte a bőr felszínén a gyulladásos betegségek gyakoribb kialakulását eredményezi pattanások formájában (1). A bőr összességében gyorsabban öregszik (2) és veszít rugalmasságából. A kozmetikai krémek és szérumok hatóanyagainak felszívódási képessége többszörösen alacsonyabb (3). A BeautyRelax PlasmaForce készülék rendszeres használatával ezek a problémák azonban megszűnhetnek. Mintha egy láthatatlan gát lenne, amelyen a kozmetikai termékek nem tudnak áthatolni.

1. LÉPÉS: Mosd meg és alaposan szárítsd meg a bőrödet

Az első lépésben a bőrt alaposan meg kell tisztítani, hogy tiszta legyen a következő lépéshez.

2. LÉPÉS: Bőrkezelés a BeautyRelax PlasmaForce készülékkel 

A második lépésben a BeautyRelax PlasmaForce készülékkel folytathatod a tényleges bőrkezelést.


3. LÉPÉS: Vidd fel a kedvenc krémedet vagy szérumodat

Az utolsó szakaszban javasoljuk, hogy alkalmazz arcpakolást. Használd kedvenc kozmetikai krémedet vagy szérumodat. Minél magasabb a hatóanyagok aránya, annál jobb. A BeautyRelax PlasmaForce használatával a bőr képes lesz jobban felszívni a kozmetikai termékek aktív összetevőit. 

A BeautyRelax PlasmaForce a bekapcsoláskor aktiválja a készenléti üzemmódot

A készülék bekapcsolása után a BeautyRelax PlasmaForce készenléti üzemmódba vált. Első pillantásra a készülék nem mutat aktivitást. A plazmaáramlás azonban automatikusan aktiválódik, amikor a bőrfelület és a készülékfej közötti képzeletbeli áramkör bezárul. Ebben a tekintetben a BeautyRelax PlasmaForce különbözik más kozmetikai eszközöktől, amelyek közvetlen érintkezést igényelnek a bőrrel. A plazmaáramlás hatása teljesen fájdalommentes. Az átvitel során csak enyhe csípést érezhetsz, amely nem haladja meg az elviselhetőségi szintet.

A BeautyRelax PlasmaForce készülékkel a bőrtisztítás mindössze 10 percet vesz igénybe


A BeautyRelax PlasmaForce használata naponta körülbelül 10 percet vesz igénybe. Ideális, ha a használatát lefekvés előtt, fürdés után ütemezed.

A BeautyRelax PlasmaForce élethosszig tartó garanciával rendelkező kezelőfejjel rendelkezik

A BeautyRelax PlasmaForce élettartam-garanciát vállal a kezelőfejre. A fej kerámiából készült, és optimális méretű az arc, a nyak vagy a dekoltázs ráncainak a kezeléséhez. Az kezelőfej garantálja az állandó teljesítményt. A BeautyRelax PlasmaForce készülékhez nem kapcsolódnak cserélendő alkatrészek. Az ismételt használat nem kerül többletköltségbe. A kezelőfej minden bőrtípusra alkalmas. 



Paraméterek

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Ionizációs

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás

Méretek

Magasság 160 mm
Szélesség 40 mm
Mélység 30 mm

Tápellátás

Áramforrás Elemes

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás
Kód:  BERKP874
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166118874

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15