Oldal frissítése

BeautyRelax Peelmax Exclusive

149 290 Ft

BeautyRelax Peelmax Exclusive

A BeautyRelax Peelmax Exclusive bőrtisztító készlettel rendkívül hatékonyan, csiszolókorongok segítségével tisztíthatod a bőrödet. A rendkívül széles vákuumtartománynak köszönhetően a tekerőgombos vezérléssel a kívánt értéket az igényeidnek megfelelően választhatod ki. Összesen kilenc, különböző átmérőjű, cserélhető fej közül választhatsz. A BeautyRealx Peelmax Exclusive kezelőfej tisztításához használd a légpisztolyt - a kitakarítása ily módon gyors és egyszerű.

A BeautyRelax Peelmax Exclusive bőrtisztító készlet legfontosabb jellemzői

  • A BeautyRelax Peelmax Exclusive tisztító szett rendkívül hatékony tisztítást kínál a bőrnek csiszolókorongok segítségével.
  • A tekerőgomb lehetővé teszi a vákuum teljesítményének a szabályozását.
  • Összesen kilenc cserélhető kezelőfej. 
  • A BeautyRelax Peelmax Exclusive-et könnyű tisztán tartani egy légpisztollyal. 

A BeautyRelax Peelmax Exclusive egyenértékű a professzionális kozmetikai gépekkel

A BeautyRelax Peelmax Exclusive egy modern készülék, amelyet esztétikai bőrkezelésre használnak. BeautyRelax Peelmax Exclusive két különböző technológiát ötvöz. Gyémánt mikrodermabráziós módszert kínál vákuumos szívással és azonnali hatású nanohidratálással. A csomagban kilenc cserélhető csiszolókorongot találsz, amelyek különböző méretűek és más felületi érdességűek. A BeautyRelax Peelmax Exclusive készülék kifejezetten a nagyon igényes felhasználók és szépségstúdiók számára készült - azoknak, akik a legmagasabb színvonalú bőrkezelést szeretnék nyújtani ügyfeleiknek. Az eredmény gyönyörűen tiszta és sima bőr lesz. A készülék biztosítja az összes elhalt bőrsejt és salakanyag kompromisszumok nélküli eltávolítását. Ráadásul a kozmetikai eszközt az arc és a test bármely részén használhatod.

Praktikus kialakítás utazáshoz

A BeautyRelax Peelmax Exclusive kompakt méreteivel és praktikus asztali kialakítással örvendeztet meg. A készüléket rendkívül könnyű használni. Kiváló választás az arc, a dekoltázs vagy a test adott részeinek kezelésére, szükség szerint. A teljes szett néhány pillanat alatt összecsukható egy mobil eszközzé, így bárhová magaddal viheted. A bőrönd kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, tehát teljes védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben. A készülék csatlakoztatása és az üzembe helyezése akár bal kézzel is elvégezhető! Néhány mozdulat, és a BeautyRelax Peelmax Exclusive már készen is áll a bőr vagy bármely más testrész kezelésére.

BeautyRelax Peelmax Exclusive készülék legfontosabb előnyei

  1. Elhalt hámsejtek és bőrmaradványok eltávolítása
  2. A bőr pórusaiban megrekedt nagyon apró sminkmaradványok eltávolítása
  3. Mély bőrhámlasztás
  4. A bőr pórusainak lazítása
  5. Pattanások kialakulásának megelőzése
  6. Támogatja a vérkeringést
  7. Kiegyensúlyozza a bőrtónust
  8. Növeli a bőr rugalmasságát
  9. A kollagént és a rugalmas rostokat stimulálja
  10. Mechanikus bőrmasszázs
  11. Halványítja a pigmentfoltokat

BeautyRelax Peelmax Exclusive minden bőrtípusra

A BeautyRelax Peelmax Exclusive készülék minőségi kidolgozása tökéletes eredményt nyújt! A készülék szépségipari üzletekben is nagyszerű segítő, teljesen megbízhatsz benne. A készülék alkalmas minden bőrtípusra. A kellően hosszú csőnek köszönhetően a gép kezelése egyszerű. Összesen kilenc cserélhető csiszolókorong áll a rendelkezésedre, hogy minden vendég igényeit kielégíthesd.

BeautyRelax Peelmax Exclusive készüléket könnyű kezelni

A BeautyRelax Peelmax Exclusive a partnered lesz az otthoni használat során. A speciális kialakításnak köszönhetően te is kezelheted a bőrödet. A készülék összes elektronikus alkatrésze a készülék főegységében van elrejtve. A kezelőfej lehetővé teszi, hogy az arc és a dekoltázs minden részén könnyedén mozogjon. A kezelőfej ergonomikus formája segít abban, hogy könnyen változtass fogást, amennyiben nehezen hozzáférhető területeket kezelsz.

Gyémánt mikrodermabrázió vákuumal

A BeautyRelax Peelmax Exclusive készülék része a gyémánt mikrodermabrázió vákuumos szívással. A készülék kezelőfeje finoman beszippantja a bőrt és rövid húzómozdulatok során a korong intenzíven csiszolja a bőrt. A bőrről lekerülő szennyeződéseket a vákuum szívja be. A vákuum intenzitását a panelon található vezérlőgomb segítségével állíthatod be.

Rendkívül hatékony bőrfelszín-megújítás 

Aggódsz a mitesszerek miatt? A BeautyRelax Peelmax Exclusive készülékkel mindez a múlté! A fekete pöttyöket, az elhalt hámsejteket és bőrmaradványokat hatékonyan távolítja el a gyémánt mikrodermabrázió, amely serkenti az új, egészséges és rugalmas bőrsejtek képződését. A bőr így ellenállóvá válik a külső hatásokkal szemben. Az alkalmazás non-invazív, és a bőrkezelés mindössze néhány percet vesz igénybe.

A BeautyRelax Peelmax Exclusive hozzásegít az egészséges bőrhöz

A BeautyRelax Peelmax Exclusive készülékkel mélyhámlasztást is végezhetsz, amely jelentősen javítja a kombinált kezelések hatékonyságát. Így nem marad a bőrben idegen, kristályos anyagmaradvány. A bőr így jobban reagál a későbbi kezelésekre, és a kozmetikai termékekből származó hatóanyagok felszívódásának a hatékonysága is megnő. A gyémánt mikrodermabrázió képes hatni a pigmentfoltokra, és még a kitágult pórusokat is csökkenti.

A csomagban kilenc különböző, cserélhető csiszolókorongot találsz

A BeautyRelax Peelmax Exclusive csomagban kilenc cserélhető, csiszolókorongot találsz, amely a bőrödön található ráncok és duzzanatok széles skáláját képes kezelni. Az arcnak más a bőr alatti zsírrétege, mint a homlok vagy a szem körüli területnek. A cserélhető korongokat az igényeidnek megfelelően választhatod ki. A vákuumintenzitását finomhangolhatod, így a BeautyRelax Peelmax Exclusive a legmagasabb használati értékkel rendelkezik kategóriájában.

A megfelelő hidratálás hozzájárul a gyönyörűen egészséges bőrhöz

Bőröd gyönyörűen egészséges és kellően hidratált lesz a rendszeres használatnak köszönhetően. A BeautyRelax Peelmax Exclusive gondoskodik arról, hogy bőröd elegendő nedvességhez jusson. Különösen a nyári hónapokban a bőr gyorsabban kiszárad, és a nedvességhiány miatt száraz lesz és megviseltnek tűnik. A bőr gyorsan veszít rugalmasságából, hajlamosabb a ráncosodásra és általában gyorsabban öregszik. A szervezetben a lecsökkent víz mennyisége a bőr összes rétegében kiszáradást okozhat. Hiába fogyasztunk több vizet, lehet, hogy ez nem elég hidratálás a bőrünk számára. Ezért fontos, hogy fokozott figyelmet fordítsunk a bőr külső hidratálására.


Hogyan működik valójában a nanopisztoly? 

A csomagban a BeautyRelax Peelmax Exclusive készülékhez jár egy hidratáló nanopisztoly, amely rendkívül hatékony a bőr azonnali hidratálásában. Sokszorosára növeli a klasszikus víz alapú hidratáló krémek hatékonyságát. Másodperceken belül elegendő nedvességgel látja el a bőrödet. A pisztoly minden bőrtípusra használható. A BeautyRelax Peelmax Exclusive kozmetikai eszköz egy új generációs porlasztóval működik. A folyadék a tartályból közvetlenül a porlasztóba kerül, amely az oldat molekuláit nanorészecske méretűre bontja. A porlasztó a hidratálót ionizált nanopárává alakítja. Az újonnan képződött folyadékrészecskék kisebb méretűek, mint maga a bőrpórus. A hidratáló így könnyen áthatol a bőr felső rétegén. A bőrt azonnal hidratálja, mégpedig maximális hatásfokkal!

Hidratáló pisztoly és a gyémánt bőrcsiszolás kombinációja

A hidratáló pisztoly és a gyémánt bőrcsiszolás kombinációja biztosítja a legjobb eredményt a bőr számára. A gyémántcsiszolás alkalmazása után a bőr megszabadul az elhalt hámsejtektől és maradványoktól, és a bőr pórusai tökéletesen megtisztulnak. A hidratáló pisztoly használata esetén kettős hatás lép fel. A tápanyag azonnal behatol a bőrfelszín alá. A hideg pára nyugtatja a bőrt. A csiszolás után a bőr irritált lehet. A hideg pára hatása megnyugtatja a bőrt, és az azonnali hidratálás felgyorsítja a normál állapot helyreállításának folyamatát. A bőr nem lesz olyan piros.

BeautyRelax Peelmax Exclusive készülék légáramlás-szabályozással

A bőrkezelés során kényelmesen beállíthatod a vákuum intenzitását is. A tekerőgomb a főegység paneljén található, így egyszerűen kiválaszthatod a légáramlás erősségét MIN - MAX szintek között. A bőrrel a csiszolókorongon keresztül érintkező kezelőfej pontosan úgy szívja be a bőrt, ahogy azt az arcnak az adott része megkívánja. Ugyanez az intenzitás-szabályozás történik a hidratáló nanopisztoly használatakor,ahol a hidratáló áramlásának erősségét is szabályozhatod.



Paraméterek

Típus

Típus Vákuumos tisztító

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás

Típus

Típus Vákuumos

Tulajdonságok

Tulajdonságok Intenzitás beállítása

Csomag tartalma

Csomag tartalma Útmutató, Feltét, Tok

Méretek

Magasság 130 mm
Szélesség 260 mm
Mélység 340 mm

Tápellátás

Áramforrás Elemes

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás
Kód:  BERCS942
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166118942

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10