Oldal frissítése

BeautyRelax Multiform esztétikai eszköz arcra és testre

Ingyenes
szállítás boltjainkba
345 290 Ft

BeautyRelax Multiform esztétikai eszköz arcra és testre

A BeautyRelax Multiform BR-2330 abszolút újdonság az esztétikai eszközök kategóriájában

A BeautyRelax Multiform BR-2330 masszírozó gép egyesíti a minőségi kidolgozást, a hosszú élettartamot, a nagy teljesítményt és a változatos felhasználást.  A kezelőfejek praktikus, ergonomikus formájúak, ami biztosítja a könnyű használatot. A BeautyRelax Multiform BR-2330 készülék segítségével könnyedén kezelheted a nehezen elérhető testrészeket is. A rendkívül felhasználóbarát és intuitív vezérléssel is elégedett leszel! A BeautyRelax Multiform BR-2330 egyik legfontosabb előnye az egyes funkciók közötti gyors váltás és a különféle technológiák teljesítményének a megváltoztatása. A fejlett technológiának köszönhetően a készülék használata tökéletes eredményeket biztosít non-invazív módon. 


A BeautyRelax Multiform BR-2330 masszírozó gép legfontosabb előnyei

  • Professzionális BeautyRelax Multiform BR-2330 készülék az egész test esztétikai kezelésére, fájdalom nélkül
  • 5 professzionális eszközt egyesít egyetlen kompakt változatban
  • Modern technológiák elérhető eredményekkel, ugyanakkor rendkívül kíméletesek a testhez
  • A kezelőfejek tartós anyagokból készültek
  • Népszerű bőrkezelési módszer, más néven THERMAGE (multipoláris rádiófrekvenciás)
  • Megfelelően hosszú kábel minden egyes felhordófejhez a készülékkel történő egyszerű kezelés érdekében
  • A teljesítmény folyamatos szabályozásának a lehetősége
  • Tiszta és jól átlátható érintőképernyő, színes LCD panel
  • Fő vezérlőegység elegáns kialakítással
  • A készülék hosszú élettartammal büszkélkedhet
  • Nagy változatosság a felhasználás terén
  • A BeautyRelax Multiform BR-2330 készülék magas használati értékkel bír
  • A masszírozó gép kereskedelmi és otthoni használatra egyaránt megfelelő. 

Mit érhetsz el a BeautyRelax Multiform BR-2330 masszírozó használatával? 

  • Finom mimikai ráncok csökkentése
  • Az arckontúrok rugalmasságának növelése
  • A bőr feszesítése és hámlasztása
  • A kollagén rostok átalakítása
  • A cellulit jeleinek csökkentése
  • Striák és finom hegek halványítása
  • A végtagok nyirokrendszerének stimulálása
  • A zsírszövet csökkentése a kiválasztott testrészeken
  • Kezelés teljesen non-invazív jelleggel
  • Biztonságos, fájdalommentes használat
  • Mindenféle kellemetlen érzés nélkül
  • Igazán funkcionális nyirokmasszázs negatív nyomással

Kezelőfej három tüskével, amely a test bármely részén használható

A három tüskével ellátott kezelőfejet elsősorban az arc, a nyak és a dekoltázs kezelésére használhatod. Természetesen bármilyen más testrészen is alkalmazható. A kezelőfej kisebb mérete lehetővé teszi, hogy pontosan a nehezen megközelíthető területre fókuszálj. A rádiófrekvenciás hullámok energiájának intenzitására és a kezelőfej bőrrel való érintkezésének hosszára azonban fokozottan ügyelj. Az ideális a bélyegző módszer, amikor finoman “bélyegzed“ a bőrt a kezelőfejjel. Így fokozatosan, lépésről lépésre kezeled a kiválasztott területet. Ha a kezelést egy másik személyen végzed, aktívan kommunikálj vele, hogy lásd, érzi-e a hőt a bőrén. Ezt követően beállíthatja a rádiófrekvenciás hullámok intenzitását. 

Kicsi és nagy kezelőfej adott testrészek kezelésére 

A felhelyező tüskék kis méretének köszönhetően kisebb testrészek kezelésére is használhatod őket. Pontosan ott, ahol a nagyobb kezelőfejet nagyon nehéz lenne használni. Ideális a szemkörnyék területének a kezelésére. Ezen a részen a bőr rendkívül vékony, ezért fokozottan figyelni kell az intenzitásra és a kezelőfej bőrrel való érintkezésének a mértékére. Ugyanakkor, a négy darab nagy tüskével ellátott kezelőfej nagyobb testfelület kezelésére alkalmas. Használhatod az áll területén és azokon a testrészeken, ahol striákat vagy cellulitot tapasztalsz. 


Kezelőfej hat tüskével

A hat tüskés kezelőfej elsősorban nagyobb testrészek kezelésére szolgál. Magától értetődő azonban, hogy a test bármely részén használható. A hat tüskés kezelőfej használatakor azonban fokozottan figyelj arra, hogy mekkorára állítod a rádiófrekvenciás hullámok energiájának intenzitását és a kezelőfej bőrrel való érintkezésének a hosszát. Az ideális a bélyegző módszer, amikor finoman “bélyegzi“ a kezelőfej a bőrt. Így fokozatosan, lépésről lépésre kezeled a kiválasztott bőrrészt. Ideális olyan helyekre, ahol csökkent a bőr rugalmassága, gyakoribb a striák és hegek előfordulása. 

BeautyRelax Multiform BR-2330 készülék vákuumot képező kezelőfejjel

A vákuummal és a rádiófrekvenciás kiegészítő funkcióval ellátott kezelőfej az egyik leghatékonyabb módszer a cellulit megjelenésének csökkentésére. Az izmok ritmikus gyúrása biztosítja a megfelelő nyirokáramlást a szervezetben, aminek hozzájárul a méreganyagok eltávolításához a vérből. Ezzel a negatív nyomásterápia megszabadítja testedet a nem kívánt duzzanatoktól és a csúnya narancsbőrtől. 

Háromfázisú masszázs a BeautyRelax Multiform BR-2330 készülékkel

A BeautyRelax Multiform BR-2330 masszírozó kezelőfej alsó része olyan speciális kialakítású, amely lehetővé teszi két technológia egyidejű alkalmazását. Vákuum az intenzív vákuumos masszázshoz és két lapos kezelőfej, amelyek rádiófrekvenciás hullámokat generálnak. A masszázs így három fázisban zajlik, nevezetesen: a bőr alatti szövetek leszívása, a kezelőfej kézi mozgatása a kiválasztott testrészeken és a keletkezett negatív nyomás fokozatos felengedése. A negatívnyomásnak és a kezelőfej mozgásának köszönhetően, amely mechanikusan stimulálja a bőrt a fej szélével, intenzív kompressziós nyirokmasszázs jön létre. 

Kezelőfej ultrahangos kavitációval

Az ultrahangos kavitációval ellátott kezelőfej ultrahanghullámokat generál, amelyek aktívan stimulálják a zsírszövetet. Ez lebontja a zsírsejt integritását, ami a zsír felszabadulását okozza. Ez a felszabaduló zsír glicerinre és szabad zsírsavakra bomlik. A glicerin energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülnek, ahol a táplálékból származó normál zsírsavak módjára feldolgozásra kerülnek, és természetesen választódnak ki a szervezetből. Az eltávolított zsír nem kerül vissza a szövetekbe. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, non-invazív, gyengéd, hatékony és mindenekelőtt tartós módszer a zsírszövet eltávolítására, a cellulit csökkentésére és a bőr kisimítására.

BeautyRelax Multiform BR-2330 áttekinthető érintőképernyővel

A rádiófrekvenciás teljesítmény nagyon egyszerűen beállítható az érintőképernyő segítségével. Rendkívül vékony és érzékeny bőrű területeken alacsonyabb rádiófrekvenciás teljesítményt kell beállítani. Ezzel szemben azokon a területeken, ahol vastagabb a bőr alatti zsírréteg és kevésbé érzékeny a bőr, javasoljuk, hogy állítsd magasabbra a teljesítményt. A teljesítményt igényeid szerint állíthatod be. 

Öt kezelőfej és négy különféle technológia egy eszközben

A BeautyRelax Multiform BR-2330 készülék összesen öt darab kezelőfejjel rendelkezik, amelyek fejlett technológiát biztosítanak: (1) többpólusú rádiófrekvenciás, (2) ultrahangos kavitáció, (3) piros fény és (4) vákuumos nyirokmasszázs. És mindezt egyetlen eszközzel, önmagában is megteheted! 

Kényeztesd magad olyan gondoskodással, mint amilyet a kedvenc szalonodban megszokhattál

A kezelőfejek és a különböző technológiák kombinációjának köszönhetően tökéletes eredményt és non-invazív bőrliftinget érhetsz el ezzel a készülékkel. Erősítheted az arcizmokat, csökkentheted a cellulit jeleit, támogatod a nyirokrendszert és csökkented a zsírszövetet. A BeautyRelax Multiform BR-2330 készülékkel otthon, kényelmesen élvezheted a kezeléseket. 


A BeautyRelax Multiform BR-2330 masszírozógép-csomag tartalma


1x BeautyRelax BR-2330 főegység 
1x kezelőfej rádiófrekvenciás - három kezelőtüske 
1x rádiófrekvenciás fej - négy kezelőtüske 
1x fej rádiófrekvenciás - hat kezelőtüske
1x fej vákuummal és rádiófrekvenciával 
1x fej ultrahangos kavitációval 
1x fém tok 
1x műanyag tartó az összes kezelőfejhez 
1x szűrőbetét készlet a vákuumfejhez 
1x tápkábel 220V 
1x Felhasználói kézikönyv


Paraméterek

Típus

Típus Masszázs gép

Használat

Használat Egész test

Rendeltetés

Használat Alakformálás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Cellulitisz csökkentése, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés

Masszázstípus

Masszázstípus Limfatikus masszázs

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző
Funkciók Rádiófrekvencia

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat
Kód:  BEAMP154
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8594166119154

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20