Oldal frissítése

BeautyRelax Multicare Studio

Ingyenes
szállítás boltjainkba
449 690 Ft

BeautyRelax Multicare Studio

A BeautyRelax Multicare Studio kozmetikai készülék teljes körű bőrkezelést biztosít. Llehetővé teszi a bőr tisztítását, a kozmetikai termékek bevitelét, a hidratálást, a liftinget és a bőrnyugtatást. Olyan applikációs fejeket tartalmaz, amelyek nagyon kellemes érzetűek a bőrön. Az eszköz használata számos pozitív hatást biztosít. Elősegíti a kollagénképződést, átalakítja a rugalmas rostokat, növeli a bőr rugalmasságát, javítja az arckontúrokat, kisimítja a mély ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt. Ezenkívül fokozza a bőr alatti szövetek keringését és oxigénnel látja el őket, nyirokmasszázst biztosít az arc duzzanatának csökkentése érdekében, eltávolítja az apró sminkrészecskéket, mély hámlasztást biztosít a bőrnek, ellazítja annak pórusait, megelőző hatású a pattanások ellen és csökkenti a pigmentfoltokat. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional ideális professzionális használatra.

A BeautyRelax Multicare Studio masszírozó gép legfontosabb jellemzői

  • Teljes körű bőrkezelésre tervezett készülék
  • 6 fő funkciót egyesít
  • Lehetővé teszi a bőrtisztítást, kozmetikai termékek bevitelét, hidratálását, liftinget és a bőr megnyugtatását
  • Nanohidratálást, rádiófrekvenciás, galvánáramos, nem invazív mezoterápiát, gyémánt mikrodermabráziót és hidegkezelést kínál
  • Olyan applikációs fejeket tartalmaz, amelyek kellemes érzetűek a bőrön
  • Elősegíti a kollagéntermelést, átalakítja a rugalmas rostokat és növeli a bőr rugalmasságát
  • Javítja az arckontúrokat, kisimítja a mély ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt
  • Javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetekben és oxigénnel látja el őket
  • Nyirokmasszázst biztosít az arc puffadtságának csökkentésére és a bőr mély hámlasztására
  • Ellazítja a bőr pórusait és csökkenti a pigmentfoltokat
  • Megelőző hatású a pattanások ellen
  • A BeautyRelax Multicare Studio ideális professzionális használatra
  • Színkivitel: kék-ezüst-fehér

A BeautyRelax Multicare Studio 6 fő funkciót kínál

A BeautyRelax Multicare Studio nanohidratálást, rádiófrekvenciás, galvánáramos, nem invazív mezoterápiát, gyémánt mikrodermabráziót és hidegkezelést kínál. A nanohidratáló funkció gondoskodik a bőr hidratálásáról. Minden bőrtípusra alkalmas és hidratálást biztosít. Növeli a vízbázisú hidratáló krémek hatékonyságát. A nano pisztoly egy új generációs porlasztóval működik, amely a hidratálót ionizált nano köddé alakítja. A hidratáló ezután könnyen behatol a bőr felső rétegén keresztül.

A BeautyRelax Multicare Studio tökéletes liftinget biztosít

Használd a rádiófrekvenciás applikációs fejet a bőrliftinghez. A fej rádiófrekvenciás hullámokat juttat a bőrre egy meghatározott frekvencián. Ez olyan hőgradienst idéz elő, amely hatással van a dermisz rétegben zajló folyamatokra. Biztosítja a kollagénrostok és az elasztin átalakulását, és hozzájárul a saját kollagén képződéséhez. A BeautyRelax Multicare Studio egy galvánáram-alkalmazó fejjel is fel van szerelve, amely negatív töltésű galvánáramot generál. A negatív ionok segítenek leküzdeni a bőr felszíni gátját és hatékonyan beépíteni a kozmetikai termékeket.

Tápláld a bőrt a BeautyRelax Multicare Studio-val

A BeautyRelax Multicare Studio masszírozó gép nem invazív mezoterápiát is biztosít. Az applikációs fej az elektroforézis elvén működik. A kozmetikai termékek az optimális frekvenciájú mikroáram hatására a bőrfelületen keresztül mélyen a bőrrétegekbe hatolnak. A készülék lehetővé teszi a természetes kivonatok és vitaminok behatolását, a maximális hidratáló hatást és a bőr tökéletes táplálását. A BeautyRelax Multicare Studio emellett hőterápiát is biztosít a hideg hatású applikátorfejjel a bőr megnyugtatására. Főleg a bőrkezelés utolsó szakaszaként alkalmazzák, amikor a bőr pórusait összehúzzák. A fej nagy felülettel rendelkezik, nagyon kényelmes fogású, és hatékonyan hűti az arc minden részét és redőit.

A BeautyRelax Multicare Studio megelőző hatással van a pattanások kialakulására

A készülék a gyémánt mikrodermabrázió lehetőségét is kínálja vákuumos szívással. 9 különböző szemcseméretű és átmérőjű applikációs kúp közül választhatsz, amelyek lehetővé teszik a különböző bőrtípusok egyszerű kezelését. Az applikációs kúpok segítségével az elhalt bőrszövetek és a maradványok eltávolításra kerülnek. Még a bőr pórusaiban megtapadt apró sminkrészecskéket is eltávolítja. A gyémánt mikrodermabrázió garantálja a bőr hámlását és a bőr pórusainak lazítását is. Megakadályozza a pattanások kialakulását, javítja a vérkeringést és kiegyensúlyozza a bőr tónusát. Növeli a bőr rugalmasságát, valamint serkenti a kollagén és a rugalmas rostok működését. A BeautyRelax Multicare Studio valóban teljes körű ápolást biztosít bőrödnek.

A csomag tartalma:
1× főegység
9× csiszoló kúp gyémánt mikrodermabrázióhoz
1× rádiófrekvenciás applikácis fej
1× galvánáramos applikációs fej
1× nem invazív mezoterápiás applikációs fej
2× kézi kezelőfej
1× gyémánt mikrodermabráziós applikációs fej
1× hőterápiás - hideg hatású applikációs fej
2× légtömlő
2× légszűrő
1× hidratáló pisztoly
1× szűrőbetét készlet
1× sonogel
1× használati útmutató
1× tápkábel

Paraméterek

Típus

Típus Masszázs gép

Használat

Használat Arc

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Bőrfeszesítés, Segíti a kozmetikai termékek felszívódását

Masszázstípus

Masszázstípus Elektrostimulációval, Hidegterápia
Programok száma 6

Tulajdonságok

Szín Fehér

Méret & súly

Tömeg 7 000 g
Magasság 12 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 30 cm

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat
Kód:  BEAMP419
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8594166120419

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10